Incendiu Marius Nasta. Vlad Voiculescu: ”A fost fum, nu a fost foc”. Declarație contradictorie despre PACIENȚI

foto gov.ro
foto gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a făcut declarații de la Spitalul Marius Nasta, acolo unde a fost semnalat un incendiu. 

Update: Managerul institutului ”Marius Nasta” a spus, de asemenea, că nu erau pacienți intubați. 

”Da, sunt la fața locului, este vorba despre o caravană ATI, care poate fi folosită și-n afara curții spitalului, care este aici, în curtea spitalului Marius Nasta. De la generator înțeleg că a ieșit fum, înțeleg că nu a fost niciun moment foc.” a spus Vlad Voiculescu, la Antena 3. 

”Repet, nu există victime, toată lumea este în siguranță. Toți pacienții care erau înăuntru erau pacienți neintubați, s-a început transferul pe secțiile spitalului Marius Nasta, sunt locuri suficiente, nimeni nu a fost rănit, doar oarece sperietură” a continuat ministrul Sănătății, deși comunicatele oficiale vorbesc despre șapte pacienți, dintre care cinci intubați. 

Întrebat ce rost avea să fie ținuți pacienți în secția mobilă ATI dacă erau destule paturi în spitalul Marius Nasta, Vlad Voiculescu a răspuns: ”Am pus și eu aceeași întrebare, mi s-a spus că există motive tehnice, sunt anumite echipamente care sunt mai la îndemână medicilor, asta a fost explicația pe care am primit-o de la managerul spitalului”. 

Conform ministrului, modulul ATI din curtea spitalului ar fi funcțional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel