Încă o decizie marca Funeriu: lucrările celor 65 de elevi de nota 10 de la Bac, recorectate, printre care şi cea a fiului primarului din Buzău

corect
corect

Conform unor surse din Ministerul Educației, toate lucrările celor  65 de absolvenți  notate cu 10 pe linie la examenul de bacalaureat ar fi fost recorectate, la cererea oficialilor instituției păstorită de către Daniel Funeriu.

La Buzău, cele trei lucrări de 10 au fost recorectate, la solicitarea oficialilor din Ministerul Educaţiei, notele obţinute fiind reconfirmate, susţin surse din învăţământul buzoian. Este vorba despre doi liceeni de la Colegiul Naţional "Bogdan Petriceicu Haşdeu", între care unul este fiul primarului din Buzău, Constantin Boşcodeală, şi despre o elevă de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", scrie Mediafax.

Astfel, mai multor profesori le-a fost solicitat, prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, să recorecteze tezele de 10.00, fapt confirmat, marţi, şi de persoane din ISJ care susţin că nu doar la Buzău ar fi fost solicitată de către Ministerul Educaţiei această recorectare a lucrărilor de 10.00, ci în toată ţara.

Lucrările elevilor de 10.00 de la Buzău ar fi fost reconfirmate, chiar dacă în cazul tezei lui Bogdan Boşcodeală ar fi fost scăzute câteva zeci de sutimi, însă mai puţin de 50, astfel încât nu implică scăderea notei.

În urma reevaluării lucrării la istorie, fiul primarului ar fi fost notat cu 9.90, in timp ce la română şi logică ar fi primit 9.60, în final nota la bacalaureat rămânând însă nemodificată, diferenţa faţă de notele iniţiale fiind sub 0,5 puncte, mai scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel