În ce ZODIE era Uranus când te-ai născut. Abia acum vei înțelege SCHIMBĂRILE bruște din viața ta

Uranus este o planetă importantă în astrologie, o planetă majoră care reprezintă șocuri, schimbări bruște, știință, tehnologie și inovație.

Uranus străpunge realitatea și structurile create de Saturn. Pentru a înțelege schimbările bruște din viața ta, priveşte atent la Uranus! Și dacă Uranus formează conexiuni cu puncte și planete personale, cum ar fi Soarele sau Luna în harta natală, trăsăturile acelor puncte și planete pot fi sporite în personalitatea ta.

Dacă eşti curios despre semnul tău Uranus, citeşte mai departe. Reține că, în perioadele sale retrograde, Uranus poate ieși dintr-un semn timp de câteva luni, așa că foloseşte un calculator gratuit pentru hărți natale pentru a fi mai sigur de semnul tău Uranus.

URANUS ÎN BERBEC (1927-1935; 2010-2019)

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul este despre sine. Există un motiv pentru care creșterea „selfie-ului” și a influencer-ilor (precum familia Kardashian) s-au întâmplat în timpul ultimului tranzit al lui Uranus prin acest semn! Cei născuți în timp ce Uranus se afla în Berbec se referă la libertatea individualității.

URANUS ÎN TAUR (1935-1942; 2019-2026)

Uranus a intrat în Taur în 2019 și în prezent schimbă valorile și sistemul nostru monetar - de aceea Bitcoin și criptomoneda sunt subiecte fierbinți în acest moment. Taurul stăpânește bogăția materială, dar și lumea și mediul nostru natural, cerând schimbări și progrese pentru un viitor mai luminos. Oamenii născuți în timp ce Uranus este în Taur tind să adopte o abordare unică a modului în care câștigă bani. Ele pot fi, de asemenea, axate pe durabilitate.

URANUS ÎN GEMENI (1942-1949)

Gemenii guvernează comunicarea, astfel încât Uranus, în acest semn de aer vorbăreț, poate aduce pe cineva care schimbă și perturbă norma socială și comunicarea cu ceilalți. Ultima dată când s-a produs acest tranzit a fost din 1941 până în 1949, în timpul celui de-al doilea război mondial. Oamenii născuți cu Uranus în Gemeni în anii '40 au avut o mână majoră în mișcările sociale radicale din anii '60.

URANUS ÎN RAC (1948-1956)

Racul guvernează tradiția, casa și familia și cei cu Uranus în acest semn pot avea opinii „alternative” în aceste zone. Uranus poate provoca o scuturare în ideea a ceea ce este „normal” în unitatea familială, așa cum a făcut-o când Uranus a fost în Rac între 1948 și 1956, în jurul începutului baby boom-ului după cel de-al doilea război mondial. Spre sfârșitul anilor '50, rolurile familiale au început să fie puse la îndoială (gospodina anilor '50), conducând la mișcările de egalitate între sexe din anii 1960 și 1970.

Vezi continuarea pe ASTROSENS.RO, cel mai nou site din familia DCMediaGroup. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel