Ilie Năstase, dosar penal. Brigitte, adevărul despre noaptea scandalului

Invitată într-un platou de televiziune, Brigitte Năstase a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care soțul ei, Ilie Năstase a fost încătușat și dus la poliție, după ce a fost prins băut la volan și a refuzat testul de alcoolemie. Știe totul despre tipa cu care era Ilie în mașină.

Nu eram cu el. Am mers acasă pe la 11.30, el era cu nişte prieteni, iar eu m-am culcat. A două zi de dimineaţă mi-au sunat telefoanele şi au început să mă întrebe jurnaliştii despre ce s-a întâmplat. El se află într-un anumit anturaj, eu nu am fost de acord cu multe din anturajele lui care îl trag în cluburi sau către alcool. I-am pus condiţia că ne împăcăm dacă nu mai bea. Eu am primit şi o filmare din club şi am fost înştiinţată că a fost prins cu una sau două femei. Nu mi-a picat foarte bine. Nu cred că a călcat strâmb cu fata respectivă, pentru că nu avea când, pentru că l-a prins poliţia. Eu am intrat pe instagram-ul lui Ilie, pentru că îi ştiam parolă, şi am văzut discuţii acolo cu fata respectivă. Am încercat să plec din această relaţie, am încercat chiar să îmi facă altă relaţie, s-a întâmplat să mă întorc la Ilie." a spus Brigitte Năstase cu ochii în lacrimi, în la televizor.

"Luni dimineaţă au apărut imaginile neblurate şi se vedea clar că e şi o fată lângă el. Am aflat despre ea că e o tipă care face videochat. Am sunat-o şi pe ea şi am întrebat-o ce i-a băgat în băutură, ce caută cu Ilie şi de ce şi-a bătut joc de el. O perioadă de timp voi sta singură şi dacă Ilie se răzgândeşte şi vrea să meargă pe calea credinţei, să mă caute.", a adăugat Brigitte Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel