Ilie Năstase, conectat la aparate. Ioana, soția sa: Îi voi fi alături. Se simțea rău înainte de plecarea în Turcia

Foto: Facebook Ilie Năstase
Foto: Facebook Ilie Năstase

Soția lui Ilie Năstase a făcut declarații despre starea de sănătate a marelui tenismen. 

Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, a vorbit la Antena Stars despre calvarul prin care a trecut celebrul sportiv în ultimele zile și care este starea de sănătate a acestuia.

De când s-a întors din vacanța din Turcia, Ilie Năstase nu s-a simțit deloc bine, a fost infectat cu coronavirus și a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Ioana Năstase a oferit primele declarații despre starea de sănătate a marele tenismen și a menționat că a fost o perioadă dificilă pentru ea deoarece nu și-a putut vizita soțul din cauza restricțiilor impuse, însă ține legătura cu medicii.

Ea a spus că Ilie Năstase a fost conectat la aparate, dar nu și pe oxigen. Soția fostului tenismen a declarat că Ilie Năstase va fi externat joi, iar în aceste momente este în continuare sub supravegerea medicilor la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș.

"Se simte foarte bine Ilie, o să-l externeze joi. E bine, îl văd deja pe cameră. El se simțea rău înainte de plecarea în Turcia, clar imunitatea lui a fost scăzută. E sub supraveghere, e ok, medicii sunt foarte buni, atât timp cât l-au pus pe picioare, e clar că e pe mâini bune. Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada.

Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

Ilie Năstase, nervos după informația că are COVID-19: Nu vă interesează!

Contactat de DC NEWS, Ilie Năstase a spus că nu comentează subiectul, pe care nu îl consideră o ştire. El nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia. Fostul sportiv s-a arătat deranjat de lipsa de interes faţă de alte persoane care sunt depistate pozitiv, dar ulterior a spus că motivul este că presa nu e interesată. 

"Nu văd de ce este o ştire asta. De ce nu sunt întrebaţi şi alţii, sute, mii, care se infectează, cum se simt? Pentru că nu vă interesează, de asta", a transmis Ilie Năstase. 

În plus, fostul tenismen a transmis că "puteţi scrie ce vreţi". 

Recent, Ilie Năstase a fost într-o vacanţă la Istanbul cu soţia sa, însă la întoarcere, a simțit un disconfort și a efectuat testul COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel