Ilan Laufer, anunț din SUA: Oportunitate UNICĂ pentru antreprenorii români - video

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer continuă misiunea de a consolida parteneriatului strategic dintre România și SUA.

„Smart Start USA începe anul 2019 cu o nouă misiune economică în Statele Unitele ale Americii, pe data de 20-21 martie 2019 la Miami, Florida. Programul este deschis pentru companiile românești și reprezintă o oportunitate unică pentru internaționalizarea acestora.

Vă aștept să îmi fiți alături, împreună continuăm misiunea de a consolida parteneriatului strategic dintre România și SUA.

Pentru cei care doriți să participați, accesați: www.smartstartusa.net/eveniment/miami2019 sau [email protected]”, a scris Ilan Laufer pe contul său de Facebook, sâmbătă, 23 februarie.

Smart Start USA urmărește crearea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului si internaționalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii.

„Smart Start USA este un program care facilitează accesului companiilor cu capital românesc pe piețele externe, în principal Statele Unite ale Americii. Încercăm să creăm și un ecosistem în cadrul platformei Smart Start USA care să ușureze finanțarea companiilor cu capital românesc", declarase, la DCNews, Ilan Laufer. Mai multe, AICI.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel