Ilan Laufer, anunț din SUA: Oportunitate UNICĂ pentru antreprenorii români - video

Rodica Mitu / 23 feb 2019 / 20:03 Salveaza PDF Comentarii
Ilan Laufer
Descriere foto: Ilan Laufer

Ilan Laufer continuă misiunea de a consolida parteneriatului strategic dintre România și SUA.

„Smart Start USA începe anul 2019 cu o nouă misiune economică în Statele Unitele ale Americii, pe data de 20-21 martie 2019 la Miami, Florida. Programul este deschis pentru companiile românești și reprezintă o oportunitate unică pentru internaționalizarea acestora.

Vă aștept să îmi fiți alături, împreună continuăm misiunea de a consolida parteneriatului strategic dintre România și SUA.

Pentru cei care doriți să participați, accesați: www.smartstartusa.net/eveniment/miami2019 sau [email protected]”, a scris Ilan Laufer pe contul său de Facebook, sâmbătă, 23 februarie.

Smart Start USA urmărește crearea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului si internaționalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii.

„Smart Start USA este un program care facilitează accesului companiilor cu capital românesc pe piețele externe, în principal Statele Unite ale Americii. Încercăm să creăm și un ecosistem în cadrul platformei Smart Start USA care să ușureze finanțarea companiilor cu capital românesc", declarase, la DCNews, Ilan Laufer. Mai multe, AICI.

Video

 


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27