I-a provocat căderea în gol de pe ”Roata Morții” decesul lui Alex Erlich? ”Mi-e greu să cred”. Anca Florea, înecată de durere: Era ca un foc de artificii

foto Facebook Alex Erlich
foto Facebook Alex Erlich

Anca Florea afirmă că îi este foarte greu să creadă că acea cădere în gol, din luna februarie, i-a provocat moartea acrobatului Alex Erlich. 

Acrobatul de circ Alex Erlich a murit la doar 26 de ani. Cea care a făcut anunțul a fost Anca Florea, cea care a fost în trecut directoarea Circului Metropolitan.

Radu Tudor: A venit ca un fulger

”Această veste a venit ca un fulger, pentru că Alex Erlich, la doar 26 de ani, a murit după ce a căzut în gol în urma unei reprezentații și medicii sperau că-l pot salva. El cucerise titlul ”Clovnul de Aur” la Festivalul de Circ de la Monte Carlo și era printre cei mai buni din lume” a spus Radu Tudor, la Antena 3. 

Alex Erlich a suferit un accident în timp ce se antrena pentru un număr numit ”Roata Morții”, în 5 februarie. A căzut în gol de la 9 metri. Numărul tragic a fost filmat de partenera de viață a tânărului campion, anunță Observator. Trebuia să fie un antrenament de rutină, dar care s-a încheiat dramatic. Și soția lui a fost în comă în urmă cu 21 de ani, după ce a căzut de pe ”Roata Morții”, conform sursei citate. 

”Duo Erlich. Nedezlipiți și nedespărțiți”

”Era ca un foc de artificii, nu era singurul, ci era cu iubita lui, cu Mioara, nedezlipiți și nedespărțiți. Oricum am vrea să privim lucrurile, ei chiar au fost Duo Erlich, chiar dacă nu întotdeauna evoluau împreună. La călărie, de exemplu, fiecare mergea pe partea lui și-și făcea acrobațiile lui, dar erau în același grup la acrobație pe cal în galop, un lucru și periculos, și interesant, și extraordinar de frumos, iar aici Alex era perfect.

Întrebări despre moartea lui Alex Erlich, venită la 45 de zile de la căzătură, după ce începuse recuperarea

M-am întrebat ”cine sunt nebunii ăștia?” și așa i-am cunoscut. Mi s-au părut cei mai năpraznici dintre călăreții circului. Apoi am aflat și povestea minunată de dragoste. Ei sunt un cuplu atipic. El era băiat extrem de muncitor, foarte talentat, fost campion de gimnastică, știa să facă nu numai acrobațiile călare, dar și acrobații la înălțime, unde una dintre ele i-a fost fatală. De fapt, nu știu dacă... Mi-e foarte greu să cred că aia i-a fost fatală, căderea. Nu suntem siguri. Felul în care s-au desfășurat lucrurile nu arată neapărat așa. El a ieșit din spital un pic prea repede, pentru că și-a dorit foarte tare să iasă repede și să se refacă. Eu m-am supărat în momentul ăla, voiam să mai stea în spital. A ieșit în zece zile de la traumatism, a umblat cu un cadru, a scăpat de cadru în zilele astea, a început recuperarea. Era ok, vesel, sănătos, voios și ieri s-a întâmplat dintr-odată la 45 de zile de la cădere (n.r. decesul). 

Despre cădere aș vrea să spun ceva: să nu fim ipocriți! Circul este un sport extrem, o performanță deosebită, ne ia ochii, dar ne și înfioară. Să nu fim ipocriți să spunem: vai, ce s-a întâmplat acolo, cineva e de vină. Circul în sine e de vină, asta înseamnă arta circului, are și riscuri. Cât de greu o să ne fie tuturor? Știm, de asemenea. Circul nu a pierdut un călăreț sau un acrobat, ci un mic campion, un tip foarte tare.” a spus Anca Florea, pentru Observator. 

Anca Florea, înecată de durere: Mai rău de atât nu cred că poate să fie ceva

”Va lipsi, era sclipitor, prietenos, drăgălaș și frumos, un băiat foarte frumos, am uitat să spun asta, dar, din păcate, mâine vom merge cu un cal, cu echipa de la călărie, să-l salutăm și mai rău de atât nu cred că poate să fie ceva și nici că mai pot să vorbesc” a spus Anca Florea, înecată de durere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel