Hunedoara: Drumul spre Mănăstirea Prislop, în reparație. Pelerinii nu vor avea de suferit

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, a anunțat, marți, că au fost demarate primele lucrări de reparaţii la drumul judeţean care duce la Mănăstirea Prislop, precizând însă că acestea nu sunt de natură să afecteze traficul rutier.

Autorităţile statului vor lua toate măsurile necesare pentru ca pe 28 noiembrie, când se comemorează 26 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca, pelerinii să nu aibă de suferit din cauza traficului aglomerat, a precizat șeful CJ Hunedoara, Adrian David. 

'Se execută lucrări la drumul spre Mănăstirea Prislop, dar nu sunt de măsură să împiedice accesul pelerinilor sau turiştilor către acest lăcaş de cult. Ne vom pregăti, ca de fiecare dată, cu temeinicie, împreună cu Instituţia Prefectului, Poliţia şi Jandarmeria, pentru a putea asigura un trafic relaxat', a afirmat David, citează Agerpres.

Când va începe modernizarea drumului spre Mănăstirea Prislop

Preşedintele CJ Hunedoara a mai spus că principalele lucrări de modernizare ale drumului spre Mănăstirea Prislop vor începe anul viitor, iar atunci va propune ca acestea să se desfăşoare pe parcursul serii şi al nopţii, astfel încât să nu fie probleme pentru credincioşii care merg la mormântul părintelui Arsenie Boca.

'Nu voi fi de acord, sub nicio formă, să solicităm aviz de închidere a drumului spre Prislop', a precizat şeful CJ Hunedoara.

Lucrările de modernizare a drumului judeţean care duce la Mănăstirea Prislop vor dura doi ani de zile şi vor costa peste 8,48 milioane de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel