HOROSCOPUL RUNELOR 24-30 aprilie 2023. Voropchievici vine și cu vești proaste: O zodie va fi nevoită să-și mobilizeze toate forțele

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 24-30 aprilie.

Iată ce spun Runele, potrivit horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici la Antena3.ro:

Berbec: Trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Berbecii care știu să aștept. O zodie din asta care e agitată și rapidă trebuie să aibă răbdare. E o mare probă pentru nativii din Berbec. 

Taur: Veţi susține o mică bătălie, dar nu fiți îngrijoraţi, pentru că veți câștiga în mod sigur. 

Gemenii: trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și acasă, în familie, și în societate, dar și la serviciu. Nefăcând acest lucru, nu veți câștiga. Dar dacă vă mobilizați totalmente, veţi triumfa. 

Rac: Racul are parte de o dragoste nouă, fierbinte, o dragoste pasională. Dacă daţi de sufletul geamăn v-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Leu: Leul e pregătit pentru o bătălie furtunoasă, vrea să se certe cu toată lumea. Runa însă îl sfătuieşte să rămână calm că totul se aranjează. 

Fecioară: Fecioara este pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Va acționa foarte favorabil pentru una dintre cele două probleme care o preocupă, în săptămâna care urmează.

Balanță: Balanța este sfătuită să se relaxeze. Cineva foarte apropiat ei se bucură în prezent de o sănătate excelentă, deci nu este cazul să îşi facă griji vizavi de asta.

Scorpion: Scorpionii să fie pregătit pentru suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Adică luni sau marţi!

Săgetător: Săgetătorul să lase deoparte toate grijile şi să se pregătească de o săptămână în care toate îi vor merge din plin.

Capricorn: Capricornul are parte de o săptămână de comunicare intensă, primeşte foarte multe mesaje de la diverse persoane. Atenţie, însă unul din mesaje e foarte important!

Vărsător: Vărsătorul va primi un cadou minunat de la o persoană care se gândeşte intens la acesta. Oricum acest nativ are parte de daruri non-stop...

Pești: Peștii dau lovitura şi au parte de un salt rapid şi calitativ în existenţa lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel