Horoscopul runelor, 15-21 aprilie. Voropchievici: Zodia câștigătoare pe toate planurile!

Numerologul Mihai Voropchievici a spus horoscopul runelor pentru următoarea săptămână, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. 

Iată ce spun astrelele:

Berbec - Va fi o săptămâna în care trebuie să schimbi macazul. Nu mai merge pe aceeași axă. Dacă ai greșit, schimbă metoda, adoptă altă strategie. Ai fost prea drastic. Fii mai maleabil.

Taur - Vei intra în grația divină a celor din jur. E un an fantastic de bun pentru tine. Vei primi un cadou minunat. Poate fi și o cutie de bomboane, important e gestul. Ești în sfera de atenție a celorlalți. Poate fi și o primă.

Gemeni - Ești în căutări nebune! Ai simbolul dragostei. Va fi o săptămână fierbinte. Nu te extenua prea mult, pas cu pas. Ai șanse să găsești o dragoste nouă care îți poate ordona viața. Poți pune cărămida unei căsnicii.

Rac - Ești câștigător pe toate planurile! Sănătate, bani, dragoste, carieră, profit, relații. Ești practic un câștigător. Săptămână excelentă.

Leu - Vor veni schimbări majore! Nu va fi una singură! Vor fi schimbări benefice.

Fecioară - Ești nemulțumit(ă). Ești într-un secret. Toate aceste secrete nu vor ieși la iveală decât cu ajutorul forței divine. 

Balanță - Va fi o săptămână în care dacă ai avut conflicte, vei fi atenționat. Trebuie să îți consolidezi poziția pentru a putea triumfa.

Scorpion - Ești în săptămâna revigorării totale și a renașterii. Și mental și emoțional și financiar. Ai băut izvorul de apă vie.

Săgetător - Ești pe calea de a afla un adevăr foarte important care poate veni cu marcaje benefice în viață dacă ai făcut lucruri bune. E un an de schimbări în funcție de niște necesități și dorințe. Fii pregătit să primești acest adevăr.

Capricorn - Ești cu gândul la plimbări. Vei avea o săptămână de drumuri, alergătură. Poți să îți iei și o scurtă vacanță. Astrele anunță călătorii.

Vărăstor - Ești pus pe ceartă! Încearcă să te temperezi. Toate lucrurile se vor rezolva dacă vei rămâne calm.

Pești - Relaxează-te total, departașează-te. Ai persoane dragi care pot fi bolnave. Vizitează-ți apropiații și ieși din zona de confort. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel