Horoscop săptămânal pentru toate zodiile. Camelia Pătrășcanu: ZODIA cu glorie și succes

Horoscop
Horoscop

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna următoare. 

Iată horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna care urmează: 

Berbec: Atenție luni și marți. Este posibil ca o greșeală din trecut să vină din urmă, ea trebuie reparată sau împăcată o persoană care e un pic nemulțumită. Miercuri și joi, zile mai bune. În weekend, distracție și invitații de la prieteni, dar nu toate sunt de acceptat - poate că cineva sare calul sau face un gest sau vă invită la o acțiune ce nu e foarte potrivită pentru voi. 

Taur: Săptămâna aduce o atenționare cu privire la bani. Luni și marți să fiți atenți la cheltuieli, mai ales dacă primiți invitații tentante - nu e cazul, regretați bani. Miercuri și joi, zile bune pentru planuri și proiecte, întâlniri cu persoane pe care pot conta și care le pot întinde o mână de ajutor sau pot da sfaturi pertinente. În weekend, bine ar fi să petreacă alături de familia. 

Gemeni: Încep săptămâna cu emoții, tensiuni. Riscul cel mai mare este să catalogheze informațiile primite, dar și situații și oameni - în mod greșit. Mai multă răbdare, poate chiar e bine să amâne pentru a doua jumătate a săptămânii tragerea concluziilor. Riscă să se lase conduși de emoții și să fie un pic confuzi. Sunt foarte bune zilele de miercuri și joi. Știu exact cum să câștige. În weekend, călătorii și bine ar face, își încarcă bateriile. 

Rac: Încep săptămâna cu atenționări, privind deciziile altora. Să fie prudenți și poate chiar discreți. Să lasă pe alții să-și facă numărul și să tragă concluzii un pic mai târziu. În felul acesta, văd cu cine au de-a face. Prudență și discreție. Află tot felul de secrete despre unii și alții, e bine să rămână la ei. Miercuri și joi sunt într-o mare formă, pun piciorul în prag, știu să-și apere opiniile, vin cu argumente morale și fac impresie. Distracție și cheltuială în weekend. 

Leu: Săptămâna care începe sub semnul prieteniei, relației și popularității. Poate că-și fac reclamă, să țină cont că e Mercur retrograd, nu toată lumea înțelege mesajul. Discreție și miercuri și joi, mai ales în legătură cu o persoană din familie - află lucruri sau i se destăinuie cineva. Să fie prudenți și cu tact. În weekend, își fac de cap. 

Fecioară: O săptămână care începe foarte bine, cu sublinierea autorității lor, trebuie să se impune sau să argumenteze măsuri, decizii pe care le iau sau soluții cu care vin la locul de muncă. Sunt zile cu emoții luni și marți. E nevoie de mult tact ca să-i facă pe ceilalți să înțeleagă unde bat de fapt. Este posibil să li se pară că responsabilitățile sunt prea mari, că-i copleșesc și n-au suficientă experiență pentru rolul pe care-l au în acest moment. Dar este doar o impresie. Miercuri și joi sunt zile de glorie, au succes, le este recunoscut efortul. În weekend, relaxare. 

Balanță: Discuții, luni și marți. Vești de tot felul din străinătate sau de la persoane plecate ori de la persoane aflate sus în ierarhie. Vin tot felul de informații. Unele sunt fericite și optimiste, altele nu. Greu reușesc să discearnă, de aceea trebuie să-și acorde timp și detașare. Lucrul acesta îl vor face miercuri și joi, sunt ferme și hotărâte. În weekend, alături de prieteni, zile frumoase, cu distracție. 

Scorpion: Calcule financiare luni și marți. Se bazează pe alții, pe colaborările cu alte persoane, pe talentele unor angajați sau colaboratori. Pot simți că nu au control deplin asupra lucrurilor și așa este, trebuie însă să consolideze o colaborare și să cunoască bine persoana cu care sunt în parteneriat. Miercuri și joi sunt zile mai bune, de evaluare, de apreciere, dar și de comunicare, știu să transmită mesajul. În weekend, au tot felul de responsabilități, nu prea e distracție. 

Săgetător: Săptămâna începe cu focus pe ei, vor să iasă în evidență. Dacă nu vor, tot le iese, dar nu toată lumea le înțelege mesajele și le apreciază glumele. E bine să calibreze gesturile, cuvintele pe care le adresează, pentru că-și fac reclamă proastă. Calcule financiare miercuri și joi, atenție la o pierdere. E bine că e plină pușculița, dar e bine să nu intre în ea. O veste din partea unui membru al familiei privind o proprietate, În weekend, cel mai bine ar fi să se decupleze făcând o călătorie. 

Capricorn: Sunt centrați pe muncă. Își fac tot felul de calcule pentru că sunt tot felul de vești. Unele le provoacă ei, dacă nu mai vor să lucreze sau nu mai vor să lucreze cum lucrează. Dar, pe de altă parte, alții primesc vești de sus, de la șefi, cum să lucrurile se cam termină. Atunci, au nevoie de planul B și C și ar fi bine să se consulte cu cineva. E bine să fie receptivi la sfaturi. În weekend, să fie lângă persoana iubită. 

Vărsător: Sunt în formă luni și marți, au tot felul de idei. Atenție la excese, la gesturi. Nu toată lumea înțelege entuziasmul lor. Fără cheltuieli luni și marți. Miercuri și joi, e muncă pe brânci, e bine să se mobilizeze, au miză, au bani, lucrurile ies foarte bine. Au foarte mult spor dacă se mobilizează. În weekend, pot jigni pe cineva dacă nu știu să se calibreze, să țină cont de starea, emoțiile sau slăbiciunile persoanei cu care petrec. 

Pești: Săptămâna aduce confuzie, nesiguranță, emoții sau trac, luni și marți. E posibil să se răscolească o problemă mai veche din familie. Peștii știu că au mai trecut pe acolo, n-au procedat bine, de data asta, acționează cu înțelepciune. Pentru miercuri și joi, zi foarte bună de intuiție. Să asculte glasul sufletului. În weekend, muncesc și au spor. Fac servicii și pentru alții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel