HOROSCOP RUNE 14-20 februarie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici, previziuni pentru toate ZODIILE

Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII
Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII

HOROSCOP RUNE 14-20 februarie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP RUNE 14-20 februarie 2022. În emisiunea ”Adevăruri ascunse”, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna următoare. Surprizele plăcute vor veni pentru Berbecii care vor ști să aștepte, în timp ce toate dorințele se îndeplinesc pentru nativii Taur. Gemenii, care au avut săptămâni de încercare, intră într-o săptămână de protecție divină. Leii să fie atenți la karmă, iar Racii să înceteze scandalul! Fecioarele mai au o probă de dus, ele vor afla un adevăr. În timp ce Balanțele își rezolvă problemele în familie, Scorpionii vor avea surprize plăcute din toate părțile. Și Săgetătorii și Vărsătorii trebuie să fie atenți la cum acționează. Capricornii sunt pe cai mari, iar pentru Pești e doar despre dragoste.

HOROSCOP RUNE 14-20 februarie 2022: 

BERBEC

Runa vine și dă un sfat: liniște-te, fii calm, ai răbdare. Vrei surprize plăcute? Nu te grăbi! 

TAUR

Este dat peste cap pentru că nu știe ce să facă. Atenție, în săptămâna următoare poți începe o viață nouă. Tot ce ți-ai dorit se îndeplinește. Ai o săptămână extraordinară, cu schimbări benefice. 

GEMENI

Intră într-o săptămână de protecție divină, sunt protejați împotriva tuturor răutăților. 

RAC 

E pus pe scandal. De multe ori, când nu le merg lucrurile, caută țap ispășitor. Mai tăceți! Nu mai faceți scandal din orice. 

LEU

Săptămână în care trebuie să aibă putere, forță, tărie, să treacă peste niște încercări, probe care se răsfrâng asupra voastră ca un fel de karmă la ceea ce n-ați dus la bun sfârșit. 

FECIOARĂ

Poate să primească un adevăr extraordinar de important, care poate veni cu marcaj, dar și cu schimbări benefice. Mai aveți o probă de dus. 

BALANȚĂ

Puteți rezolva toate problemele pe care le aveți, găsind răspunsuri în familie, după ce veți pune toate cărțile pe masă! 

SCORPION 

I-a pus mâna Dumnezeu în cap! Vești bune, surprize. Va fi o săptămână cu beneficii din trei surse diferite. 

SĂGETĂTOR

Schimbați tactica! Abordați total diferit toate problemele, schimbând tactica. Vedeți unde ați greșit, cum ați acționat. 

CAPRICORN

Sunt pe cai mari, câștigă pe toate planurile. 

VĂRSĂTOR

Intră pe o pojghiță de gheață foarte subțire, din cauza causticității lor. Trebuie să fie prudenți. Vedeți ce s-a întâmplat și unde trebuie să reparați. 

PEȘTI

Dragoste nouă, fierbinte. 

Citește și: ZILE NOROCOASE pentru fiecare ZODIE în 2022. Cine are noroc o LUNĂ întreagă. Numerologul Voropchievici: Cea mai protejată ZODIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel