Urmărește emisiunea live


Horoscop chinezesc 2021. Ce simbol NOROCOS trebuie să porți. Vei fi mereu primul, alungă orice ghinion

foto pixabay
foto pixabay

Anul 2021 al Bivolului de Metal în horoscopul chinezesc vine cu mari surprize. Iată ce simbol nu trebuie să-ți lipsească pentru a atrage norocul. 

Anul chinezesc al Bivolului de Metal a început în 12 februarie. În horoscopul chinezesc, aceasta este o perioadă sacră a anului pentru a atrage prosperitatea și a îndepărta ghinionul. Un simbol norocos este, spre surprinderea tuturor, Șobolanul. Autorul și expertul în feng shui, Anjie Cho, dezvăluie cum să fie valorificată energia abundentă a Șobolanului. 

Povestea Bivolului și a Șobolanului, în horoscopul chinezesc

Potrivit lui Cho, pentru a înțelege de ce Șobolanul este un simbol norocos în astrologia chineză, trebuie să cunoașteți povestea.

”A existat o împărăteasă înțeleaptă în China Antică”, explică Cho, ”iar ea și împăratul au decis că ar dori să aibă o cursă grozavă în care să invite toate animalele din regat să participe, pentru a determina ordinea animalelor zodiacale chinezeşti.” scrie stiridiaspora.ro

Șobolanul, care era destul de mic - dar și destul de isteț - și-a chemat prietenul Bivol și i-a propus să câștige cursa împreună. Bivolul a fost de acord și, astfel, Șobolanul a parcurs întreaga cursă pe Bivol, prin râuri și peste munți. "Când s-au apropiat de linia de sosire", spune Cho, "Șobolanul a sărit de pe Bivol și a terminat pe primul loc. Și aceasta este povestea modului în care Șobolanul a ajuns pe primul loc și Bivolul pe locul al doilea".

Chiar dacă a părut o șmecherie a Șobolanului, Bivolul nu s-ar fi supărat, ci ar fi fost fericit pentru finalul cursei, așa că cele două simboluri se pare că ”sunt de fapt în cea mai compatibilă relație din sistemul zodiacal chinezesc”, adaugă Cho.

Așadar, în Anul Bivolului de Metal, îmbrățișarea simbolului Șobolanului se crede că ajută la evitarea ghinionului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel