EXCLUSIV  Horoscop 2023 Scorpion. Dragoste, bani, carieră. Daniela Simulescu, previziuni complete

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Daniela Simulescu, astrolog, revine cu horoscopul anului 2023 pentru zodia Scorpion.

Astrologul Daniela Simulescu punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător.

Emisiunile vor fi difuzate pe canalul de YouTube DCNews. Dacă nu te-ai abonat, o poți face acum, astfel încât să fii notificat atunci când sunt postate video-urile. 

Miercuri, 30 noiembrie, de la ora 8.30, vom difuza la DCNews.ro și pe contul de YouTube DCNews horoscopul anului 2023 pentru Scorpion (zodie și ascendent).

„2023 este anul care te va învăța că ești singurul responsabil de propria fericire. Tu și nimeni altcineva! Saturn își începe tranzitul în casa iubirii și a fericirii pe 7 martie. Te vei confrunta cu toate lipsurile din copilărie, neîmplinirile amoroase și lipsa iubirii de sine. Acceptarea rănilor copilului interior și efortul depus pentru vindecarea acestora, deși procese epuizante, se vor lăsa cu recompense pentru viața emoțională. Mulți nativi vor simți că este momentul să își asume responsabilitatea pentru un copil”, a spus Daniela Simulescu despre Scorpion.

Rămâneți pe DCNews pentru previziunile complete!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel