Hilfiger şi Zendaya recreează strălucirea anilor 70 la Săptămâna Modei de la New York

Hilfiger şi Zendaya recreează strălucirea anilor 70 la teatrul Apollo pentru Săptămâna Modei de la New York.

În colaborare cu actriţa Zendaya, creatorul de modă american Tommy Hilfiger a recreat duminică seară strălucirea anilor 70 cu o petrecere în legendarul teatru Apollo care a găzduit, în cadrul Săptămânii Modei de la New York, un show exploziv deschis nu doar celebrităţilor, ci şi marelui public, relatează EFE.

Având ca incintă istoricul teatru Apollo, simbol al muzicii afro-americane şi situat în cartierul Harlem, Hilfiger şi-a prezentat cea de-a doua colecţie creată în colaborare cu Zendaya, care i-a dat nu doar idei creative ci şi ideea de a organiza în această locaţie marea paradă a modei.

Sala în care au cântat artişti legendari precum Aretha Franklin, Prince sau Billie Holliday a fost martora unei petreceri însufleţite unde un grup de muzicieni au cântat şi au dansat pe piese ale anilor 70, precum 'Move on Up' de Curtis Mayfield, în acordurile căreia Hilfiger şi Zendaya s-au despărţi în aplauze de public.

Cum au recuperat strălucirea anilor 70'



Colecţia TommyXZendaya a recuperat strălucirea anilor 70' cu materiale şi croieli cunoscute, dar modernizate, precum clasicul sacou cu pantaloni evazaţi, în dungi, în pătrăţele, sau în "animal print"; materiale lucioase, catifea sau piele.

Printre invitaţii din primul rând, unde s-au aflat şi multe 'influencers', a stârnit senzaţie distribuţia serialului 'Euphoria', difuzat de HBO, având-o ca protagonistă pe Zendaya, şi cu o mare popularitate în rândul tinerilor.

Lângă actriţa mexicană Thalía şi top-modelul Gigi Hadid, cu care Hilfiger colaborează frecvent precum şi cu sora sa Bella, s-au aşezat multe figuri anonime care au obţinut bilete de intrare graţie reţelelor de socializare.

Toate mărimile şi siluetele



Invitaţii au asistat la parada modelelor care au mers de la mărimi mici până la numărul 52, purtând părul lăsat liber şi iradiind un aer proaspăt, plimbându-se relaxate sau dansând printre maşinile de epocă instalate ca decor.

Printre figurile cele mai cunoscute s-au aflat manechinul Winnie Harlow, care a purtat beretă şi sacou alb şi cizme negre cu talpă groasă; Candice Swanepoel, cu un combinezon argintiu şi decolteu în V; sau Ashley Graham, însărcinată şi radiantă purtând o rochie din satin negru şi fără a renunţa la tocuri.

Hilfiger a anunţat personal că ţinutele vor fi "pentru toate mărimile şi siluetele", o tendinţă care devine tot mai imperioasă în lumea modei, dispusă acum să-şi apropie creaţiile unei societăţi diversificate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel