Urmărește emisiunea live


Hegedus Csilla este nominalizarea UDMR pentru Ministerul Culturii

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat, marți seara, că nominalizarea Uniunii pentru Ministerul Culturii este consilera acestuia, Hegedus Csilla, care a avut funcția de secretar de stat.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că nominalizarea doamnei Hegedus Csilla a fost luată în urma unui vot în Consiliul Permanent al UDMR.

Hegedus Csilla este un om de specialitate, care lucrează la Ministerul Culturii de foarte mult timp. În mandatul trecut a fost consiliera lui Kelemen Hunor, iar din martie are funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii.

Este un specialist foarte mult în domeniul patrimoniului cultural, patrimoniul construit și restaurări. Este un om foarte bine pregătit și este un om care cunoaște sistemul îi ceea ce înseamnă cultura românească, a declarat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Citește și: UDMR se pregătește să iasă de GUVERNARE

Hegedus Csilla este secretar general adjunct al UDMR și este membru în Consiliul director al Fundației Transilvania Trust. Ea deține 30% din acțiunile SC Pro Utilities SRL, o firmă cu activitatea suspendatăa în 2010.

Hegedus Csilla este dublă licențiată, a Universității din Pecs (Ungaria) - Facultatea de Dezvoltare a Resurselor Umane și a Universității Babes - Bolyai, Facultatea de Științe Economice.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel