Hazard, transferul așteptat la Real Madrid. Când devine oficial

Real Madrid va anunţa în mod oficial transferul mijlocaşului Eden Hazard de la Chelsea.

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid va anunţa în mod oficial transferul mijlocaşului Eden Hazard de la Chelsea Londra, după finala Europa League, pe care internaţionalul belgian o va disputa cu gruparea engleză, pe 29 mai, împotriva formaţiei Arsenal Londra, informează cotidianul sportiv L'Equipe.

În vârstă de 28 ani, Eden Hazard se află de mai mult timp în vizorul lui Real Madrid, însă mutarea se va finaliza abia în această vară, pentru suma de aproximativ 100 milioane euro, conform publicaţiei franceze. Zilele trecute, fotbalistul belgian a lăsat să se înţeleagă că se va despărţi de echipa de pe Stamford Brige după încheierea sezonului.

Toți suporterii așteaptă transferul

'Am luat o decizie, însă nu depinde doar de mine. Am informat clubul în urmă cu câteva săptămâni. Aş fi vrut ca lucrurile să se clarifice mai devreme, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Eu încă aştept, aşa cum aşteaptă şi suporterii', a declarat jucătorul duminică, după meciul dintre Chelsea şi Leicester City.

În acest sezon, Eden Hazard a marcat 16 goluri în 37 de meciuri din Premier League, oferind totodată 15 assist-uri, cele mai multe din campionatul englez. El a fost desemnat recent Jucătorul anului la Chelsea atât de către suporterii clubului englez de fotbal, cât şi de către coechipierii săi, intrând totodată în posesia trofeului acordat autorului celui mai spectaculos gol al sezonului.

Citește și:

Jucătoare de tenis de top, bolnavă de cancer. Nicole Gibbs, sezon ratat

Barcelona sparge banca. Transferuri de sute de milioane de euro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel