Hayssam ar putea apărea, miercuri, pentru prima dată la Tribunal

omar
omar

Omar Hayssam ar putea fi adus, miercuri, de la penitenciarul Rahova, la Tribunalul Bucureşti, unde este judecat în dosarul în care este acuzat de înşelăciune şi delapidare.

Omar Hayssam a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, în acest dosar, în octombrie 2012, alături de fratele lui, Mohamad Omar, de cumnatul său, Mihai Nasture, şi doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteucă şi Doina Farladanschi, toţi fiind acuzaţi de înşelăciune şi delapidare.

 Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a lui Hayssam în acest dosar, cererea având termen pe 31 iulie.

 La termenul de pe 23 iulie, judecătorii Tribunalului Bucureşti l-au citat telefonic pe Hayssam la un arest al Poliţiei Capitalei unde însă nu se afla încarcerat sirianul. Grefierul şedinţei a anunţat pe 23 iulie că Tribunalul Bucureşti a făcut adrese la Poliţia Capitalei pentru a-l aduce în instanţă: „Poliţia a răspuns că sunt în imposibilitatea de a ne transmite locul de detenţie al lui Omar Hayssam”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel