Hartapescar.ro lansează prima aplicație pentru mobil care găsește locurile pescarilor

Dezvoltatorii conceptului Hartapescar.ro au lansat prima aplicație pentru mobil cu același nume și cu ajutorul căreia se pot accesa  mai ușor informații din peste 2500 de locuri ale pescarilor din țara noastră.

Aplicația permite acces rapid și nelimitat la informații despre locuri punctate pe harta Google a României, adăugarea de fotografii proprii și comentarii în timp real, dar și adaugarea de noi puncte de interes.

Aportul de date în timp real din partea membrilor poate oferi utilizatorilor aplicației două dintre cele mai importante informații în planificarea unei partide de pescuit: locul și momentul în care se prinde peste în apele din vecinătatea sa.

"Ne dorim ca aplicația de mobil să devina prima unealtă hi-tech la-ndemana pescarului care vrea să găsească inteligent locuri bune de pescuit, magazine cu unelte și momeli, pensiuni în Deltă Dunării sau alte tipuri de locații.", afirma George Dragne, dezvoltatorul aplicației.

Aplicația de mobil Hartapescar.ro poate fi descarcată din App Store de către utilizatorii de iPhone. Costul aferent instalării acestei aplicații este de 1.99 EUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel