Prințul Harry a tăiat legăturile cu Marea Britanie. Schimbare importantă în actele sale

Sursa foto Twitter @Rachousame
Sursa foto Twitter @Rachousame

Prințul Harry a făcut o schimbare importantă în actele sale.

La scurt timp după ce a anunțat decizia sa și a lui Meghan de a renunța la îndatoririle regale în 2020, Ducele de Sussex a declarat la un eveniment caritabil: "Marea Britanie este casa mea și un loc pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată".

Patru ani mai târziu, se pare că multe s-au schimbat.

Daily Mail a dezvăluit că Prințul Harry și-a schimbat actele pentru a preciza că nu mai locuiește în Marea Britanie.

Documentele publicate astăzi de Companies House pentru "Prințul Henry Charles Albert David Duce de Sussex" arată că "Noua sa țară/stat de reședință" este acum SUA.

Schimbarea survine în contextul în care crește presiunea asupra guvernului președintelui american Joe Biden pentru a face publice documentele privind vizele lui Harry, după ce militanții au profitat de comentariile ambasadorului american la Londra, care a declarat că acesta nu va fi deportat cât timp democratul va fi președinte.

După ce a recunoscut că a consumat cocaină în memoriile sale, Spare, s-a confruntat cu întrebări legate de modul în care a reușit să se mute în SUA

Grupul de reflecție conservator Heritage Foundation din Washington DC, care s-a adresat instanței pentru a solicita eliberarea dosarului, a prezentat observațiile făcute de Jane Hartley ca parte a cazului său.

Noile detalii, depuse la Registrul Comerțului pentru întreprinderea de turism ecologic Travalyst a lui Harry, ridică, de asemenea, serioase semne de întrebare cu privire la posibilitatea ca acesta să rămână consilier de stat, fiind unul dintre cei șapte membri ai Familiei Regale care îl pot înlocui pe monarh în cazul în care acesta se află în străinătate sau nu se simte bine.

Prin lege, consilierii de stat sunt obligați să aibă un domiciliu în Marea Britanie, dar Harry nu are o casă în Regatul Unit, după ce Regele Charles le-a cerut Ducelui și Ducesei de Sussex să părăsească Frogmore Cottage, un cadou de la regretata Regină Elisabeta.

După ce a recunoscut că a consumat cocaină în memoriile sale, Spare, Harry s-a confruntat cu întrebări legate de modul în care a reușit să se mute în SUA, unde recunoașterea consumului de droguri poate bloca o cerere de viză. Se pare că, prin actualizarea documentelor, Harry încearcă să-și sporească șansele de rămâne în Statele Unite, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel