Halici (PSD) - Nu ne putem aştepta ca în şapte ani să avem autostrăzi

Autostrada
Autostrada

Deputatul PSD Nicuşor Halici, coordonatorul campaniei electorale pentru alegeri europarlamentare în Vrancea, a declarat, luni, că nu ne putem aştepta ca în 7 ani să avem autostrăzi după ce statele europene au început construcţia de astfel de drumuri acum 70 de ani.

'Autostrăzile nu se construiesc nici peste noapte, nici peste guvernări. Autostrăzile se construiesc în ani, iar Franţa, Germania, Italia construiesc autostrăzi începând după Al Doilea Război Mondial şi construiesc şi astăzi şi le tot dimensionează pe alea începute de acum 70 de ani. Vrem ca în România să construim în patru ani... şapte ani de guvernare o autostradă? Şapte ani nu este egal cu 70 de ani (...) Noi nu ne putem aştepta ca în şapte ani să avem autostrăzi', a spus, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Halici.

Deputatul PSD a declarat că în administraţie sunt bani, dar nu mai sunt firme care să mai construiască pentru că 'este o explozie a investiţiilor', el dând în acest sens exemplul judeţului Vrancea, unde sunt în curs, potrivit acestuia, investiţii de peste un miliard de euro.

Sute de șantiere în Vrancea

'La acest moment, în judeţul Vrancea sunt câteva sute de şantiere. Mai sunt alte câteva zeci de investiţii care se tot scot la licitaţie, dar nu mai sunt firme care să vină să le liciteze. Sunt foarte multe investiţii şi firmele nu mai au capacitate. Astăzi sunt bani în administraţie, dar nu mai sunt firme suficiente să mai construiască, pentru că este o explozie a investiţiilor. (...) În judeţul Vrancea se investeşte astăzi peste un miliard de euro', a precizat Halici. Acesta a declarat că PSD a îndeplinit 70% dintre măsurile asumate prin programul de guvernare, dar şi alte măsuri identificate pe parcursul guvernării.

'Din programul de guvernare pe care ni l-am asumat noi în decembrie 2016, astăzi avem îndeplinit 70% din măsuri. Şi mai avem şi alte măsuri care nu erau în programul de guvernare, dar au fost identificate pe parcursul guvernării, şi le-am îndeplinit', a mai spus Halici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel