Guvernul Ponta IV. Hurezeanu, IPOTEZĂ sumbră: „Este rezultatul cel mai suportabil pentru un PSD aflat în fierbere, dacă nu cumva în disoluție”

Emil Hurezeanu a vorbit, luni seara, la Digi 24, despre Guvernul Ponta IV, catalogând în termeni duri situația actuală și deciziile premierului Victor Ponta, dar și ale PSD-ului.

„Cred că este formula de compromis între interesele revizuite atât ale lui Ponta, cât și ale Partidului Social Democrat, după campania dezastruoasă a PSD (de la alegerile prezidențiale, n.r.). De asemenea, este rezultatul cel mai suportabil pentru un PSD în fierbere, dacă nu cumva în disoluție, cu mari probleme interne”, a apreciat Emil Hurezeanu.

PSD „deține o putere pusă în șah, nu atât de opoziție, nici măcar de Klaus Iohannis, cât de o stare de spirit a societății românești”, a adăugat jurnalistul.

„Asta nu înseamnă că o astfel de formulă – cu mai puțini miniștri și într-o stare de avarie – n-ar putea să funcționeze mai bine decât precedentul guvern. E foarte posibil, așa cum a spus Ponta însuși, ca sub presiunea contextului ostil, și Ponta, și guvernul pe care îl conduce să ia măsurile necesare sau mai multe măsuri bune decât până acum”, a mai spus Emil Hurezeanu.

Citește și: Mircea Geoană, despre GUVERNUL PONTA IV: Va fi echivalentul pentru 2014 al Guvernului Ungureanu din 2012  

Noul Cabinet condus de Victor Ponta a primit voturi favorabile din partea a 377 de parlamentari, 134 votând "împotrivă", iar alte 12 voturi fiind anulate, conform rezultatului oficial anunţat în faţa Camerelor reunite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel