EXCLUSIV  Guvernul Cîțu a tăiat tot. Președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu: Pentru mine e o mare dramă și nu aș vrea să fim trași la răspundere

Foto: Facebook Horia Teodorescu
Foto: Facebook Horia Teodorescu

Președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, nu vrea "să avem tot noi de suferit sau să răspundem în fața legii" pentru că Guvernul nu a împărțit "omenește" banii pentru județe.

Președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, a mărturisit că a primit atât de mulți bani de la Guvern "încât eu nu mai pot să dau la DGASPC mai mult de o lună salariu. Atât pot să mai dau, dar fără mâncarea pentru beneficiari! E vorba de utilități, căldură, hrană... plus salariile!", a adăugat Teodorescu la DC News TV. 

"Nimic din bani nu a ajuns la Tulcea, un județ în care a câștigat PSD-ul.", a remarcat Chirieac.

Ulterior, Horia Teodorescu le-a transmis guvernanților că "putem să înțelegem că ați adus sărăcia pe masă, dar măcar pe aia împărțiți-o omenește, dacă sunteți oameni!".

"La ultima ședință, i-am spus domnului Ciolacu că eu nu mai vreau nimic, doar să se aloce sumele pentru DGASPC, să nu moară lumea în spitale, să nu moară de frig sau de foame, să nu plece oamenii acasă fără salarii... Sunt și județe care se autofinanțează, care pot susține DGASPC-urile, dar nu e cazul județului Tulcea. S-a promis că se rezolvă, că nu putem să-i lăsăm pe ăștia să moară de frig și de foame și că nici pe salariați să iasă în stradă și să rămână fără pâine.", a povestit el. 

De asemenea, Horia Teodorescu a amintit de "bomba cu 40 de milioane." "Nici măcar de un salariu nu ne pot da. Pentru mine este o mare dramă și nu aș vrea să fim trași la răspundere. Din cauza sărăciei n-am putut să rezolvăm problemele de acolo... Și să avem tot noi de suferit sau să răspundem în fața legii pentru că nu suntem cu nimic, cu absolut nimic vinovați.", a mai spus Horia Teodorescu la DC News TV. 

VEZI ȘI: Scandal în PNL după ce s-au dat bani primăriilor din fondul de rezervă al Guvernului. "Sunteţi mai răi ca PSD. V-aţi răzbunat pe cei care v-au votat"

URMĂREȘTE INTERVIUL AICI

Printre temele discutate se numără: 

- sistarea subvenţiilor la energie electrică pentru locuitorii Deltei Dunării (o problemă destul de delicată pentru persoanele din această zonă, mai ales în contextul actual)

- distribuţia sumelor guvernamentale pe criterii politice (ultimele alocări pe comune şi oraşe arată diferenţe foarte mari între comunele conduse de primari PNL şi cele de primari PSD).

- investiţiile din judeţ în derulare şi proiecte aflate în pregătire;

- viziunea pentru Delta Dunării;

- problemele din judeţ în actualul context politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel