Guvern remaniere. Șerban Nicolae: Guvernul nu e colecție de vedete

Șerban Nicolae FOTO AGERPRES
Șerban Nicolae FOTO AGERPRES

Șerban Nicolae a declarat, astăzi, la emisiunea "100 de Minute", a Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3, care sunt realele criterii pe baza cărora se vor face remanierile din Guvern. 

Senatorul PSD Șerban Nicolae a explicat că nu comunicarea este principalul principiu pentru remanierea guvernamentală care va avea loc în următoarea perioadă. "Spre exemplu, remanierea, eu văd ca un proces ceva mai complex. Chestiunea cu comunicarea, pentru mine, este un criteriu secundar. Dacă un ministru este foarte eficient, el nu trebuie să fie foarte comunicativ pentru că se observă în spațiul public efectul unei bune guvernări. Spre exemplu, eu rămân la părerea că Petre Daea este un ministru foarte eficient și foarte bun fără să fie neapărat un bun comunicator. Problema este cu cei care nu stăpânesc domeniul", a declarat Șerban Nicolae. 

"Nu există ministru neremaniabil"

"Analiza, din punctul meu de vedere, ține pe de o parte de criteriul în care cel care conduce un domeniu de tipul ministerului, trebuie să fie o autoritate în domeniu, să fie un om greu în domeniul respectiv, cu prestigiu deja consacrat în domeniul respectiv pentru că nu poți altfel să vii cu o viziune proprie care să dinamizeze activitatea în sectorul respectiv, iar pe de altă parte, e și o chestiune de armonizare cu restul echipei, în primul rând cu prim-ministrul, dar și cu restul echipei. Am mai spus și cu altă ocazie, Guvernul nu este o colecție de vedete, este o echipă care trebuie să lucreze coerent și armonios. Nu există ministru neremaniabil", a declarat Șerban Nicolae. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel