Guran - Ștefănescu, scandal uriaș la România TV: „Sunteți un penibil!”. Replică: ”Să vă luați pastile”

Darius Muresan / 04 sep 2018 / 19:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:
Virgil Guran (PNL) și Codrin Ștefănescu (PSD) au avut un schimb acid de replici, în direct, în emisiunea Lilianei Ruse.

Lucrurile au degenerat în momentul în care discuția a ajuns la decizia președintelui de a suspenda ședința CSAT, Codrin Ștefănescu precizând că rectificarea bugetară ar fi adus o sumă importantă de bani. 

Virgil Guran a precizat că avizul este dat pentru bugetul instituțiilor care țin de siguranța națională și nu are nicio treabă cu pesta porcină sau alte acuze ale PSD, moment în care Codrin Ștefănescu a intervenit și a precizat că este pe întreaga rectificare avizul CSAT. Din acest moment dialogul a degenerat, Codrin Ștefănescu acuzându-l pe Virgil Guran că minte, iar liderul PNL i-a precizat că nu înțelege politica.

„Luați-vă un post de televiziune domnul Codrin Ștefănescu, să vorbiți singur. Așa este guvernarea, acid și scandal” a precizat Guran în timp ce Codrin Ștefănescu continua să aducă acuze.

Iată dialogul care a urmat:

Codrin Ștefănescu: Dumneata reprezinți glasul și vocea pro-Iohannis, iar șeful vostru suprem a închis un CSAT în care se discuta rectificarea bugetară pentru români.

Virgil Guran: Aveți o casetă la dumneavoastră. Am văzut, pentru români nu faceți aproape nimic.

Codrin Ștefănescu: Sunt învârtiți cu cheia, sunt stricați la creier!

(...)

Virgil Guran: Vă bateți joc de țara asta.

Codrin Ștefănescu: Să vă dea securitatea un punctaj. Nu veniți așa în emisiune.

Virgil Guran: Nu mă cobor la nivelul dumneavoastră domnul Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: Sunteți un penibil. Cei care vă trimit aici, nu își dau seama că trimit niște penibili. Nu are nici măcar lecția învățată.

În momentul respectiv jurnalista Lili Ruse a intervenit în schimbul dur de replici dintre cei doi, precizând că: „Vă rog foarte mult domnul Ștefănescu! Domnul Guran este invitatul meu, așa cum sunteți și dumneavoastră. Vă rog să vă respectați!”

„Domnul Ștefănescu, aș putea să vă spun... dacă vreți să vă luați niște pastile să vă calmați”, a replicat Virgil Guran.

Dialogul dintre cei doi lideri politici a mai continuat câteva minute.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24