Grigore Leșe nu cântă la nunți: „Ceea ce fac eu pe lumea asta nu poate fi plătit"

Grigore Leșe a dezvăluit în emisiunea „De-a Viața Ascunselea", realizată de Florentina Fântânaru că nu cântă la petreceri, asta pentru că mesajul pe care-l transmite nu coincide cu astfel de ocazii. 

Grigore Leșe a declarat că nu-i place să i se spună că este o vedetă. Artistul consideră că actul său artistic este de neprețuit, iar pentru acest an pregătește două proiecte îndrăznețe. 

Grigore Leșe: „Ceea ce fac eu pe lumea asta nu poate fi plătit"

„Nu-mi place cuvântul vedetă. Eu mi-am asumat pe lumea asta ceva. Am ales un drum, să promovez lucrurile profunde din cultura tradițională. Leșe nu cântă la sindrofii, Leșe nu cântă la nunți, Leșe nu cântă la petreceri, Leșe și-a asumat asta. Leșe, de 40 de ani aduce în scenă lucruri profunde. Cântă cântece străvechi din ritualuri, din ritualul de nuntă, de înmormântare, de naștere. Ce fac eu pe lumea asta nu poate fi plătit. Mă duc în concerte, accept invitații, dar oamenii au alte preocupări. Vreau să mă adun în mine. Anul acesta am două lucruri importante, dă Doamne să le pot face... Proiectele astea două sunt îndrăznețe. După asta pot sta la masă să beau un pahar de vin, că eu alcool nu mai beau de 17 ani. Știi de ce nu mai beau? Să-mi fie mintea limpede și trează", a dezvăluit Grigore Leșe în emisiunea „De-a Viața Ascunselea", de la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel