Grapini, șocată de Crețu: Doamne ferește!

Maria Grapini a reacționar dur după ce comisarul european Corina Crețu a fost întrebată dacă OUG pe amnistie și grațiere e de natură să influențeze modul în care vor fi repartizate fondurile europene, în contextul în care se pune condiția statului de drept. 

Corina Crețu, după o pauză, a răspuns: ”Da”. 

”Doamne ferește! Am să explic de ce ”Doamne Ferește”. Pentru mine e surprinzător, am mai trăit o singură dată în viața mea când un profesionist s-a deprofesionalizat, pentru a crește în funcție, și a zis că fața țesăturii e dos și dosul e față. Cum să spui tu, comisar, că legea amnistiei și grațierii are legătură cu eventuala condiționalitate stat de drept și tăierea fondurilor UE când noi am discutat cu doamna Corina Crețu când încă era în PSD și susținea sus și tare că nu este bine să existe o condiționalitate stat de drept la fonduri europene pentru că nu e în tratat și nu avem o posibilitate de a măsura.” a spus europarlamentarul Maria Grapini, la Antena 3. 

Maria Grapini a subliniat că-n Comisia LIBE, din care face parte, s-a insistat asupra găsirii de soluții alternative de către fiecare stat pentru a rezolva supraaglomerarea din penitenciare.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel