Grănicer ucrainean, împușcat mortal la frontiera cu România

Grănicer ucrainean, împușcat mortal la frontiera cu România / Foto: Pixabay
Grănicer ucrainean, împușcat mortal la frontiera cu România / Foto: Pixabay

Un grănicer ucrainean a fost descoperit împușcat mortal la frontiera cu România.

Un grănicer ucrainean a fost descoperit mort prin împușcare la frontiera cu România, scrie Obiectiv Suceava. În aceeași zonă polițiștii români ar fi tras focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de țigări. Suspectul nu a fost prins, reușind să treacă înapoi frontiera în Ucraina.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a fost descoperit mort joi dimineață în Seletin, regiunea Cernăuți, foarte aproape de frontiera cu România. Grănicerul se afla în timpul serviciului și a murit din cauza unei răni produse prin împușcare, potrivit presei din Ucraina. Purtătorul de cuvânt al Detașamentului de Grăniceri Cernăuți, Serghei Brovko, a oferit puține informații despre acest caz. El a precizat doar că este vorba despre un tânăr grănicer găsit împușcat.

„Nu putem dezvălui identitatea decedatului, dar băiatul avea 24 de ani. Acum polițiștii lucrează acolo.”, a spus Serhiy Brovko.

O parte a presei de la Cernăuți scrie că Detașamentul de Grăniceri speculează că ar putea fi vorba despre un caz de sinucidere, dar motivele finale vor fi stabilite prin anchetă. Pe de o parte, nu ar fi primul caz în acest an când un grănicer din țara vecină moare în timpul serviciului, cel puțin un caz de sinucidere fiind documentat în această primăvară și fiind pus pe seama unei decepții în dragoste. Ca și în cazul de la Seletin, și grănicerul care și-ar fi curmat zilele în jurul datei de 18 aprilie avea 24 de ani.

Un deputat a împușcat mortal un om pe care l-a confundat cu un urs

Un deputat din Adunarea legislativă a regiunii ruse Kamceatka, Igor Redkin, unul dintre cei mai bogaţi politicieni din Rusia, a mărturisit în urmă cu câteva săptămâni că a ucis o persoană pe care a împuşcat-o pentru că a confundat-o cu un urs.

"Afară se întunecase şi am tras către urs. Mai târziu am aflat că aproximativ la aceeaşi oră în acea zonă a fost rănit de un glonţ un localnic, care a decedat la spital.", explică deputatul, adăugând că va executa pedeapsa pe care o va stabili justiţia.

El a anunţat de asemenea că renunţă la calitatea de membru al partidului Rusia Unită, formaţiunea preşedintelui Vladimir Putin, şi îşi retrage candidatura pentru alegerile regionale din luna septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel