Google Pixel 2 și Pixel 2 XL, LANSATE oficial - VIDEO

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL. Google vine cu noi două smartphone-uri. Este vorba despre Pixel 2 (cu o diagonală de 5 inci) şi Pixel 2 XL (6 inci). Telefoanele au carcase realizate din aluminiu şi sticlă, senzori pentru amprente şi difuzoare frontale stereo.

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL. Noul telefon Pixel 2 XL de la Google este un dispozitiv super elegant, cu un design uimitor și un afișaj remarcabil de strălucitor care conferă culorilor o trăsătură uimitoare. Telefonul se simte, în mână, foarte ușor și totuși durabil, și are o cameră care îl poate face lider la această categorie.

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL. Pixel 2 are display cu rezoluție Full HD, iar Pixel 2 XL are o rezoluţie de 1.440 x 2.880 pixeli. Ambele telefoane sunt certificate IP67 pentru rezistenţă la praf şi apă şi au o tehnologie de încărcare rapidă a bateriilor.

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL. Pixel 2 și Pixel 2 XL au procesoare Snapdragon 835, memorie RAM de 4 GB și o opțiune pentru stocarea de 64 GB sau 128 GB. Ambele au difuzoare stereo orientate spre față și ecrane OLED.

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL. Există și o veste proastă: Pixel 2 și Pixel 2 XL nu au jack audio universal. Totuși, compania pune la dispoziție o pereche de căşti wireless, numite Pixel Buds, care traduc în timp real dintr-o limbă în alta.

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL. Prețul pentru Pixel 2 va fi 649 de dolari, iar pentru Pixel 2 XL, 849 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel