Urmărește emisiunea live


Gigi Becali se delimitează de Nuțu Cămătaru: Niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva

Gigi Becali se delimitează de Nuțu Cămătaru: Niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva
Gigi Becali se delimitează de Nuțu Cămătaru: Niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva

Gigi Becali neagă faptul că i-ar fi cerut interlopului Nuțu Cămătaru să îl bată pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului. Finanțatorul FCSB spune că singura legătură pe care a avut-o cu liderul Cămătarilor a fost să îl împrumute la cazino. 

În cartea 'Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri', patronul FCSB este menționat de mai multe ori.

Gigi Becali a recunoscut că îl cunoaște pe Nuțu Cămătaru din sălile de cazino din București, însă nu ar fi fost prieteni.

'Doamne ferește! Pe Nuțu Cămătaru îl știu doar de la cazino, îi mai ceream o sută, două de mii (de euro), apoi îi dădeam banii a doua zi. N-am avut altă relație cu Nuțu Cămătaru. Nu am vorbit cu el despre alte lucruri. Nu este adevărat nimic din ce s-a zis. În plus, niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva. Dacă a vrut cineva să facă asta, eu l-am oprit! Eu habar n-am de episodul ăsta, mi-e și rușine să comentez lucrurile astea', a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali, despre afirmațiile lui Florentin Dumitru: 'Niște minciuni'

De asemenea, Florentin Dumitru a declarat că Nuțu Cămătaru ar fi deținut trei jucători esențiali ai Stelei, la începutul anilor 2000: el, Marian Aliuță și Mirel Rădoi.

Gigi Becali a fost întrebat și despre acest fapt, reacționând:

'Cine ți-a zis așa ceva? Doamne, miluiește! Astea sunt niște minciuni!', a declarat finanțatorul FCSB. 

Noul pariu al lui Gigi Becali la FCSB

Ianis Stoica este fotbalistul de la FCSB pentru care Gigi Becali speră să obțină 50 de milioane de euro, dar finanțatorul a evidențiat un alt jucător, pe care îl propune la echipa națională.

Adrian Șut a devenit unul dintre preferații lui Gigi Becali.

„Eu așa cred, Șut va fi un jucător foarte valoros și va ajunge în scurt timp la echipa națională. Nu se vede în ceea ce face, dar este foarte eficient", a spus Gigi Becali la Pro X.

Amintim că Gigi Becali a fost implicat într-un accident luni dimineață.

Gigi Becali a reacționat după incidentul din această dimineață, precizând că starea sa este bună și că își dorește ca șoferului care i-a lovit mașina să nu îi fie întocmit dosar penal.

„Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe. La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal, a fost și ploaia asta... Eu am plecat apoi acasă”, a spus Becali pentru ProSport.

VEZI ȘI: Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel