George Becali, implicat într-un accident rutier în București. Cum se simte finanțatorul FCSB / UPDATE: Nu vreau să i se întâmple vreun dosar penal

George Becali, implicat într-un accident rutier în București. Cum se simte finanțatorul FCSB
George Becali, implicat într-un accident rutier în București. Cum se simte finanțatorul FCSB

Omul de afaceri Gheorge Becali a fost implicat, luni dimineață, într-un accident rutier care a avut loc în București.

UPDATE

Becali a spus că e bine sănătos. Finanțatorul FCSB a declarat că Ionuț Luțu a fost la volanul autoturismului în momentul accidentului.

'Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal..A fost și ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut', a declarat Gigi Becali, conform Pro Sport.

Știrea inițială

Potrivit Realitatea Plus, finațatorul FCSB se afla pe scaunul din dreapta și nu a pățit nimic în urma accidentului.

Conform sursei citate, incidentul s-a produs din cauza celuilalt conducător auto implicat, care nu s-ar fi asigurat și nu a acordat prioritate. Circulația în zona Bulevardului Aviatorilor a fost restricționată. În urma testării cu etilotestul, s-a dovedit că șoferul vinovat ar fi consumat alcool. 

'În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate 2 autovehicule.În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal', transmite Poliția Capitalei.

VEZI ȘI: Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Becali, încântat de jocul FCSB în meciul cu CS Universitatea Craiova: Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (2-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Fotbalistul care i-a adus victoria FCSB-ului a fost introdus pe teren, la pauză, în locul lui Valentin Gheorghe. Gigi Becali susține că Toni Petrea este cel care a decis schimbarea.

VEZI ȘI Gigi Becali oferă GRATUIT statului român Arbidol și Ivermectină. Cadou la toată țara

Becali: Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare

'Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare', a spus Gigi Becali. 'E jocul care-mi place mie, cu posesie. E adevărat, în a doua repriză au avut ocazii, dar e normal, noi conduceam, eram obosiți. Au avut ocazii, dar nu clare, nu au avut bare, nu au avut șutul lui Șut.

Posesia o fi fost a Craiovei, dar pentru că noi am avut 2-1. Nu mi-a fost frică că pierdem, că în prima repriza a fost mingea numai la noi. Nu mi-a fost frică. Ce ocazie la Ivan? N-a fost singur, erau vreo trei. Aici nu e cu dacă, eu sunt mulțumit de joc așa.

Intra șutul lui Șut dacă dădea Ivan. Noi am jucat cu o Craiovă care era la ultima șansă, era meciul anului pentru ei. Eram mulțumit și cu egal, noi n-aveam cum să pierdem meciul ăsta', a declarat Gigi Becali.

Becali, despre lovitura de la 11 metri primită de CSU. Vezi știrea inițială aici!

Citește și: Peste 900.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Apostol Andrei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel