Gheorghe Mencinicopschi, post de ministru în Noua Zeelandă

Fiica lui Gheorghe Mencinicopschi a făcut o dezvăluire referitoare la o ofertă pe care tatăl său a primit-o de la guvernul Noii Zeelande. 

"Tata a primit o oferta sa lucreze ca ministru al Agriculturii sau ceva asemanator in Noua Zeelanda, si a refuzat. Poate trebuia sa accepte. Cand a spus cat castiga in Romania, cei din Noua Zeelanda l-au intrebat: Pe oră? Cand le-a raspuns ca pe luna, oamenii n-au mai inteles chiar deloc de ce nu a acceptat oferta de a ramane acolo", a declarat Ioana Mencinicopschi, la Antena 3.

Aceasta crede ca toate informatiile oferite de tatal sau despre alimentatie ar fi deranjat si ca acesta ar fi unul dintre motivele pentru care a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, al lui Dan Voiculescu.

Citește și: Familia Mencinicopschi, pe punctul de a fi aruncată în stradă

"Daca i-as reprosa ceva, ar fi ca s-a dedicate meseriei lui prea mult. Tata a facut multe pentru romani, s-au schimbat multe de cand a facut dezvaluiri despre alimentatie, el a indemnat lumea sa se uite pe etichete, care produse sunt bune si care nu, cum sa asocieze alimentele. Probabil a deranjat", a mai spus Ioana Mencinicopschi.

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la opt ani de închisoare în dosarul privatizării ICA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel