Gheorghe Flutur invită sucevenii la un miting împotriva extremismului, un miting pentru drumul european al României / video

Agerpres
Agerpres

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat organizarea unui miting împotriva extremismului, un miting pentru drumul european al României. 

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat, marți, organizarea unui miting anti-extremism care ar urma să aibă loc duminică, 4 februarie 2024, pe esplanada din centrul orașului Suceava.

„Dragi suceveni, vă invităm duminică, 4 februarie, aici pe platoul Casei de Cultură din centrul Sucevei, la un miting organizat de filiala Suceava a Partidului Național Liberal, un miting împotriva extremismului, un miting pentru drumul european al României, al Sucevei, al Bucovinei, un miting pentru siguranța noastră, a românilor, pentru securitatea noastră, pentru liniște și echilibru.

Vă așteptăm în centrul Sucevei la u miting civilizat pentru drumul european pe care vrem să-l păstrăm în perioada care urmează“, a anunțat, marți, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel