GEST fără PRECEDENT de Paști în București în pandemie! S-a auzit în mai multe cartiere

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

În noaptea de Înviere, de Paști 2020, în multe cartiere din București, oamenii au auzit sunete care pe unii i-au revoltat. Cei mai mulți nu le-au înțelesul sensul sub nicio formă!

În noaptea de Înviere, de Paști 2020, în multe cartiere, printre care Militari și Rahova, s-au auzit artificii! George Grigoriu a explicat, la Realitatea Plus, care este explicația acestui gest.

”Artificiile au o anumită semnificație. În vechime, atunci când se aprindeau flăcările, se alungau duhurile rele. Era motivul pentru care, în trecut, se aprindeau artificii și se creau acele zgomote. Probabil aceasta este explicația și în momentul actual”, a explicat George Grigoriu la Realitatea Plus.

Cum a ajuns Lumina Sfântă 

Lumina Sfântă de la Ierusalim a coborât sâmbătă, în jurul orei 13:50, fiind împărţită apoi credincioşilor de Patriarhul Ierusalimului, Teofil al III-lea, într-o ceremonie restrânsă, fără participarea credincioşilor.

Tot în condiţii excepţionale impuse de pandemie, Lumina Sfântă a fost distribuită către delegaţii Bisericilor Ortodoxe. Aceştia nu au coborât din aeronave, ci au aşteptat să primească Lumina adusă de la Mormânt prin intermediari într-un convoi special însoţit de poliţie şi armată.

Reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, arhim. Teofil Anăstăsoaie, a dus Sfânta Lumină de la Biserica Sfântului Mormânt delegaţiei conduse de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Timotei Prahoveanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel