George Bush DENUNȚĂ o "insurecție". Replică ACIDĂ după violențele de la Capitoliu: Îți TAIE răsuflarea, priveliște sfâșietoare

George W. Bush a reacționat în urma violențelor de la Capitoliu. 

Fostul președinte american George W. Bush a reacționat în urma violențelor de miercuri ce la Capitoliu. Acesta denunță o "insurecție" și a catalogat imaginile surprinse în Washington ca fiind "o priveliște sfâșietoare și care îți taie răsuflarea".

"Așa se contestă rezultatele alegerilor într-o republică bananieră, nu în democrația noastră. Sunt îngrozit de comportamentul nesăbuit arătat de la alegeri de către unii lideri politici și de lipsa de respect arătată astăzi față de instituțiile noastre, tradițiile noastre și față de forțele de ordine. Asaltul violent asupra Capitoliului și întreruperea acestei ședințe a Congresului cerută de Constituție au fost întreprinse de persoane a căror pasiuni au fost mai mult inflamate de minciuni și false speranțe. 

Insurecția ar putea aduce grave prejudicii Națiunii noastre și reputației noastre. În Statele Unite ale Americii, este responsabilitatea fundamentală a fiecărui cetățean patriot să susțină statul de drept", a transmis George W. Bush.

Mesaj pentru americanii dezamăgiți de rezultatul alegerilor

"Țara noastră e mai importantă decât politica momentului. Lăsați ca oficialii aleși de oameni să-și facă datoria și să reprezinte vocile nastre în pace și în siguranță", a completat el. 

Potrivit CNN, Bush nu a menționat niciodată în mesajul său numele lui Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel