Geoană: Trebuie pus capăt cât mai repede discuţiilor privind funcţiile, energiile USL se macină

mircea geoana
mircea geoana

Preşedintele Senatului Mircea Geoană atenţionează formaţiunile din cadrul USL că tensiunile prelungite în privinţa desemnării candidaţilor la primării şi consilii judeţene riscă să genereze blocaje în lupta electorală şi cere stoparea acestor discuţii care "macină" PSD, PNL şi PC.

"Cred că în acest moment trebuie pus capăt cât mai repede acestei discuţii prelungite şi care macină energiile PSD, PNL şi PC de la funcţii către soluţiile pentru oameni. Oamenii sunt lămuriţi cu actuala putere. Unde te duci în ţară lumea spune 'când ne scăpaţi de ăştia' (...) Dar ca să poţi să şi câştigi alegerile USL – şi aici vorbesc în principal de PSD – trebuie să venim cât mai repede cu soluţii alternative, să venim cu o garnitură de oameni care să fie fără reproş din punct de vedere profesional şi cinste şi onoare.

Trebuie să găsim o formulă de a evita ca în cele două partide să existe partide în două viteze. Cei care au fost desemnaţi pentru a candida la primărie, la consiliul judeţean, şi care trag şi jumătatea cealaltă, pesedistă, liberală sau de la PC, care sunt eventual demotivaţi. În acest moment, trebuie cât mai repede rezolvată problema acestei lupte pe funcţii, pentru că dă prost la populaţie. Trebuie întors imediat discursul şi comunicarea şi mersul prin ţară şi ieşit la televizor cu soluţii, cu alternativă. Aceasta e cheia de succes", a afirmat Geoană, la Antena 3.

Preşedintele Senatului a avertizat că PDL este "un adversar politic care nu se predă, care are enorm de multe resurse". "De tupeu nu duc lipsă şi este un adversar pe care dacă ne culcăm pe o ureche după sondaje riscăm să ne trezim, aşa cum am mai fost în alte situaţii, convinşi că vom câştiga, poate că şi voturile au fost ale noastre, dar peste noapte se topesc voturile şi te trezeşti că iese altceva", a mai spus Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel