Geoană: E mai mult decât aș fi putut visa atunci când steagul României era ridicat, pentru prima dată, la sediul NATO

Mircea Geoană aminteşte cu mândrie despre românii care lucrează în cadrul structurilor NATO şi care „își fac datoria exemplar”.

Într-o postare pe contul de Facebook, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a amintit cu mândrie despre zeci de conaţionali de-ai noştri, femei şi bărbaţi, care lucrează în cadrul structurilor NATO şi care „își fac datoria exemplar, în beneficiul României și al Alianței”. 

„Suntem peste tot acasă… zice imnul Rapidului. Mă bucur să văd că NATO a devenit, în cei 18 ani de aparteneță la această organizație, o casă nu doar pentru Secretarul General Adjunct, dar și pentru zeci de români și românce, profesioniști care își reprezintă țara cu mandrie și își fac datoria exemplar și în beneficiul României și al Alianței. E mai mult decât aș fi putut visa atunci când steagul României era ridicat, pentru prima dată, la sediul NATO”, a scris Mircea Geoană pe contul de Facebook, vineri seară.

Citește și...

Mircea Geoană: Am treabă multă la NATO, restul le discutăm mai târziu. 2024... mai avem timp până atunci

Amintim că Mircea Geoană a fost întrebat despre candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.

„Am treabă multă la NATO, restul le discutăm mai târziu. 2024, mai avem timp până atunci. (...) E un subiect care nu e de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin jobul la NATO”, a spus Mircea Geoană la Digi24.

VEZI ȘI: Alegeri prezidențiale 2024. Pe cine vede Chirieac ca având ”mari, mari șanse” / video

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus cine are, în opinia sa, o șansă reală la alegerile prezidențiale din 2024.

În ultima perioadă, a început să se discute din ce în ce mai des despre posibilele candidaturi la funcția de președinte al României în alegerile ce vor avea loc în 2024. Discuţiile despre candidaţii la prezidenţiale încep să fie purtate în interiorul partidelor, deşi alegerile sunt peste doi ani.

„Este o foame de oameni politici responsabili în România”, a spus Bogdan Chirieac. În opinia analistului politic, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, ar avea o șansă reală dacă ar candida la alegerile din 2024.

„Cred că Mircea Geoană, dacă va candida la președinție, are o șansă reală acum. E și frustrarea că toată lumea știe că i-au fost furate alegerile în 2009. Avem și perioada de timp pierdut de atunci până acum. Dar cred că Mircea Geoană ar avea mari, mari șanse la președinția României”, a spus, vineri, analistul politic Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel