Geoană, anunț privind candidatura la prezidențiale 2024: Văzând ce se întâmplă în țară...

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a vorbit despre candidatura la președinția României.

Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, luat de Mihai Gâdea la Washington D.C., Mircea Geoană, secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, a fost întrebat dacă a luat o decizie cu privire la candidatura la alegerile prezidențiale.

„O decizie finală încă nu am luat. Este evident faptul că trebuie să-mi fac datoria la NATO până în ultima zi de mandat, iar acest lucru face parte din etica mea profesională și din obligațiile mele de lider politic român și la nivelul Alianței Nord-Atlantice.

Dar, văzând ce se întâmplă în țară și în afara țării, sunt tot mai aproape de o decizie, însă asta nu înseamnă că fac acum un anunț, nu este cazul. Mai sunt câteva săptămâni până la alegerile locale, mai sunt 2-3 luni până la Summitul NATO de la Washington și îmi doresc foarte, foarte mult să contribui la un summit de succes. După aceea vom vedea, evident, ce ne rezervă viitorul și ceea ce avem de făcut.

Eu sunt extrem de măgulit și de flatat de faptul că - cel puțin din sondaje - lumea are o părere bună despre mine. A candida la președinția României reprezintă o decizie masivă, importantă, care implică responsabilitate. Eu nu am fugit niciodată în viața mea de răspundere, în acest moment sunt mai aproape de o decizie, dar decizia finală, cu subiect și predicat, o voi anunța public și o vom trata ca atare“, a spus, la Antena 3 CNN, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel