Gabriela Firea, știre falsă Facebook: Voi depune plângere penală. Bănui cine sunt

Bianca Ştefan / 03 aug 2018 / 22:23 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea va depune plângere penală după ce pe Facebook a apărut o știre falsă potrivit căreia ar fi fost suplimentate locurile pentru vacanțele în Grecia.

''Este regretabil că miza politică a ajuns la această dimensiune, a situației în care se inventează știri, se creează conturi false și mă pun pe mine, ca Pimar General al Capitalei, într-o situație proastă față de bucureșteni. Regret că s-a ajuns că manipularea a ajuns la un grad atât de ridicat.

În privința contului, l-am denunțat prin mai multe informări către Facebook, iar luni dimineață voi depune plângere penală pentru a se afla cine se află în spatele acestui cont de Facebook. Nu am indiciu, nu am cum să îmi dau singură seama cine ar fi. Pot să bănui cine sunt autorii morali. În special USR, parțial PNL, care au deturnat atenția de la un program benefic și au spus ceea ce este total neadevărat, că se taie bani de la investiții pentru a se plimba seniorii.

Vreau neapărat să se afle cine a realizat acest cont, cine sunt persoanele, cine deține acele adrese. Avem instituții ale statului. Să afle toată țara cine se ocupă cu manipulări.'', a declarat Gabriela Firea la România TV.

În imagine se poate observa că este vorba de un cont fals al Primarului Capitalei, Gabriela Firea, care anunță suplimentarea locurilor pentru Grecia cu încă 2500.

(w670)

Vezi și: Gabriela Firea vrea să dea vouchere bucureștenilor pentru mașini și electrocasnice eco

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26