Gabriela Firea este revoltată de reacțiile în urma demiterii ministrului Voiculescu. „Care mafie?”

Facebook - Gabriela Firea
Facebook - Gabriela Firea

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea s-a arătat revoltată de reacțiile susținătorilor fostului ministru Vlad Voiculescu, care susțin că acesta ar fi luptat „împotriva mafiei”. Firea susține că această atitudine este lipsită de respect. 

„Este foarte grav ce se întâmplă la noi în țară! Ministrul demis al sănătății și susținătorii lui - extrem de vocali și intransigenți cu alții - acuză “mafia” care ar sta la baza demiterii domnului Voiculescu. Care mafie? Să spună cu subiect și predicat! Transparent, cum clamează ei! Să aducă dovezi, documente, nume de firme și persoane! Astfel de acuzații grave aruncate în spațiul public nu pot fi trecute cu vederea și nici catalogate drept vorbe aruncate la nervi!

Mai suntem o țară democrată? Mai avem legi, reguli, respect față de oameni, proprietatea cuvintelor? Sau asistăm la disoluția instituțiilor statului?Ori acceptăm că unii politicieni fac mare tărăboi, aruncă invective și insinuări penale, după care totul se ascunde sub preș?

„Vă ascundeți incompetența!”

Tot decedații rămân vinovați, tot bolnavii sunt pedepsiți, tot oamenii mărunți din sistem decontează! Cei cu spate și susținere vizibilă și, mai ales, invizibilă, reușesc cumva să se strecoare mereu! Bref, dacă nu spuneți acum, concret, la ce mafie și mafioți vă referiți, înseamnă că vă bateți joc de români, că nu căutați decât să vă ascundeți incompetența! Că sunteți în stare ca, pentru o funcție din care ați dorit să trageți sfori pentru gruparea care v-a scos în față, călcați pe cadavre!”, a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel