Fundaţia Regală Margareta lansează platforma tt360.ro, o componentă a Programului 'Tinere Talente'

Fundaţia Regală Margareta lansează platforma tt360.ro, o componentă a Programului 'Tinere Talente'
Fundaţia Regală Margareta lansează platforma tt360.ro, o componentă a Programului 'Tinere Talente'

Fundaţia Regală Margareta a României (FRMR) anunţă lansarea platformei tt360.ro, ca o componentă a Programului 'Tinere Talente', cu scopul de furniza informaţii utile şi relevante pentru cei aflaţi la începutului unei cariere artistice, elevi şi studenţi care studiază la licee sau universităţi de artă şi de muzică, la nivel naţional.

'Tinerii muzicieni şi artişti vizuali înscrişi în Programul naţional 'Tinere Talente', beneficiază în cadrul acestuia de mentorate şi masterclass-uri susţinute de artişti şi oameni de cultură cu o vastă experienţă internaţională. Prin intermediul platformei tt360.ro, se oferă această expertiză elevilor şi studenţilor din toată ţara, care au acum acces gratuit la materiale inspiraţionale, sfaturi, experienţe împărtăşite de mentori din Programul 'Tinere Talente, informează FRMR, într-un comunicat.

Primele materiale video au fost realizate cu pianista Verona Maier şi dirijorul Tiberiu Soare, iar acestea vor fi completate cu experienţe împărtăşite de alte personalităţi din domeniul muzicii clasice sau al artelor vizuale. Pentru a accesa platforma tt360.ro, cei interesaţi trebuie să se înregistreze şi să îşi creeze un cont la adresa http://tt360.ro/inregistrare/.

Programul naţional 'Tinere Talente' a debutat în anul 2008 cu scopul de a sprijini şi promova tinerii artişti talentaţi care provin din familii modeste şi care au nevoie de ajutor financiar pentru a-şi atinge adevăratul potenţial şi a-şi exprima talentul. Pe parcusul celor 13 ani de activitate, prin acest program au fost acordate 350 de burse de studiu, au fost organizate 450 de recitaluri, concerte şi expoziţii, asigurate 140 de masterclass-uri naţionale şi internaţionale şi cucerite 175 de premii la concursuri naţionale şi internaţionale. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy