Fu Bao, un pui de panda care se agaţă de piciorul îngrijitorului, a devenit viral pe internet - VIDEO

Fu Bao, un pui de panda, care se agaţă de piciorul îngrijitorului, a devenit viral pe internet - VIDEO
Fu Bao, un pui de panda, care se agaţă de piciorul îngrijitorului, a devenit viral pe internet - VIDEO

O înregistrare video în care un adorabil pui de panda gigant se agaţă cu disperare de piciorul unui îngrijitor la o grădină zoologică din Coreea de Sud a făcut peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube, informează AFP miercuri.

În videoclipul cu durata de două minute, care a devenit viral, un îngrijitor îl aşează pe micuţul Fu Bao pe un cântar după care îl pune jos în incinta pe care animalul o ocupă la grădina zoologică Everland, din apropiere de Seul. Puiul, în vârstă de şase luni, al cărui nume semnifică comoara care aduce noroc, nu pare să dorească să se despartă de îngrijitorul său.

Fu Bao îşi încolăceşte labele în jurul piciorului îngrijitorului, agăţându-se cu disperare în timp ce acesta încearcă să se îndepărteze. Nu renunţă decât după ce îngrijitorul reuşeşte să o desprindă, iar Fu Bao se retrage.

Îngrijitorul grădinii zoologice pune apoi puiul de panda lână un snop de frunze de bambus după care se îndepărtează. M-am îndrăgostit de acest panda. Este atât de drăguţ şi de blănos, a comentat un internaut. Un altul afirmă că nu ar putea face munca aceasta. M-ar concedia pentru că nu aş mai reuşi să fac şi altceva în afară de a mângâia exemplarele de panda. Fu Bao a venit pe lume anul trecut. Părinţii săi au fost dăruiţi Coreei de Sud în 2016 de preşedintele chinez Xi Jinping.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel