Frunda, apeluri pe Facebook: "Să ducem pe toată lumea la urne"

frunda
frunda

Sondajele din ultimele ore dau UDMR la un scor care nu-i permite  intrarea în Parlament, fapt ce l-a determinat pe  Gyorgy Frunda să lanseze apeluri insistente pe Facebook: "Nu atingem pragul. Să ducem pe toată lumea la urne". Ce paradox. La referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, maghiarii au fost îndemnați să stea acasă, acum sunt rugați să vină la vot.

Liderii UDMR mobilizază electoratul prin mesaje postate pe Facebook. Senatorul UDMR Gyorgy Frunda spune pe contul său de Facebook că partidul nu va atinge pragul electoral de 5%. "Nu atingem pragul de 5%. Să ducem pe toată lumea la urne", a precizat Frunda. Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter a declarat la un post de radio ca estimările preliminare arată că partidul ar urma să obţină un scor de 4,2%.

 "Potrivit estimărilor exit poll-ului de la ora 14, UDMR nu atinge pragul minim de 5%.  Trebuie să facem tot ce putem şi să ducem pe toată lumea la vot. Până la finalul zilei treuie să schimbăm situaţia", a scris Frunda pe contul său de Facebook.

 Liderul UDMR, Kelemen Hunor a scris si el pe contul său că judeţele Harghita, Cluj şi Mureş sunt ultimele privind prezenţa. Preşedintele UDMR a postat şi o poză în care îndeamnă lumea la vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel