Fotomodel condamnat la închisoare pentru trafic de droguri

Un fotomodel a fost condamnat la închisoare după ce a foat prins pe aeroport cu 8,5 kilograme de heroină. În cazul în care cantitatea ar fi fost de peste 10 kilograme, pedeapsa era moartea, transmite The Sun.

Tereza Hluskova, un fotomodel în vârstă de 22 de ani, a fost condamnată săptămâna trecută, la opt ani și opt luni de închisoare, pentru trafic de droguri. Decizia a fost luată de o instanță din Pakistan. Aceasta a fost reținută anul trecut când se pregătea să urce la un zbor de la Lahore spre Dublin cu escală la Dubai. Alături de ea a fost reținut și fotograful ceh care o însoțea.

În momentul reținerii ea a fost văzută punându-și capul în mâini și a spus: "Mi-au dat trei statui. Au spus că sunt daruri, nu știam că există ceva înăuntru".

Autoritățile susțin că Hluskova sa întâlnit cu un bărbat pakistanez în Manchester, care a înființat acolo un studio fals de fotografie. Un purtător de cuvânt al autorităților vamale a declarat pentru presa locală: "I-a spus lui Hluskova să viziteze Pakistanul pentru a efectua o ședință foto și pentru a promova produsele unui brand de modă de vârf. Ea a acceptat oferta cu privire la promisiunea plății promise. A venit în Pakistan și a locuit în Gujranwala câteva zile. Apoi a venit la aeroportul din Lahore pentru a zbura cu heroina dată".

Doi bărbați au fost de asemenea arestați după ce polițiștii au verificat apelurile din telefonul modelului. Și aceștia sunt acuzați de trafic de droguri.

După pronunțarea sentinței, avocatul Sardar Asghar Dogar a declarat că va face apel. Tereza ar fi putut fi condamnată la moarte dacă cantitatea de droguri a fost de peste 10 kg.

Pe piața din Irlanda drogurile ar fi valorat peste un milion de lire sterline.

Vezi și: Arestaţi preventiv pentru trafic de heroină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel