Arestaţi preventiv pentru trafic de heroină

Doi tineri, cu vârste de 23 de ani şi 25 de ani, din municipiul Giurgiu, au fost arestaţi preventiv, marţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Giurgiu au documentat şi probat activitatea infracţională a doi tineri, de 23 ani şi 25 ani, ambii din municipiul Giurgiu, bănuiţi de trafic de heroină.

În fapt, s-a reţinut că în scopul obţinerii unor venituri ilicite din vânzarea de heroină, începând cu luna ianuarie 2019, cei doi tineri ar fi iniţiat şi pus în aplicare un mecanism infracţional prin care alimentau piaţa de heroină din municipiul Giurgiu.

Astfel, cei doi s-ar fi deplasat în localităţi din afara municipiului Giurgiu prin folosirea unor mijloace de transport ale unor persoane din anturaj sau chiar prin utilizarea transportului în comun pentru a procura heroină.

Cu cât erau vândute drogurile

Drogurile ar fi fost transportate în municipiul Giurgiu prin utilizarea aceloraşi mijloace de transport, unde ar fi fost vândută în doze unor consumatori din rândul tinerilor giurgiuveni contra unor sume cuprinse între 50 şi o sută de lei per doză.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul DIICOT- Biroul Teritorial Giurgiu pentru cercetări, unde faţă de aceştia a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, iar marţi, 19 martie, cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Giurgiu, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Vezi și: 

Pesta Porcină. A doua mare fermă de porci din Europa ar putea ieşi din carantina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel