Fotbal: Petr Cech va reveni în poartă, dar într-o echipă de hochei pe gheaţă

Petr Cech, fostul goalkeeper al formaţiilor Chelsea şi Arsenal Londra, a anunţat că va reveni între buturi, însă nu pe terenurile de fotbal, ci într-o echipă de hochei pe gheaţă, Guildford Phoenix, care evoluează în liga a patra britanică, informează AFP.

'După 20 de ani ca fotbalist profesionist, este o experienţă minunată de a putea practica sportul pe care mi-a plăcut să îl joc şi pe care adoram să-l privesc atunci când eram copil', a explicat fostul internaţional ceh, în vârstă de 37 ani, care şi-a încheiat cariera fotbalistică în luna iunie, după un ultim sezon sub culorile clubului Arsenal.

'Sper să pot ajuta această echipă să-şi atingă obiectivele şi să câştige cât mai multe meciuri posibile când voi avea şansa să joc', a continuat Cech, care a devenit consilier tehnic al clubului Chelsea după retragerea din activitate. Fondat în 2017, Guildford Phoenix este un club de hochei pe gheaţă din sudul Londrei, care joacă în divizia a patra britanică.

În timpul carierei sale de fotbalist, Petr Cech a câştigat, între altele, patru titluri de campion în Premier League, patru Cupe ale Angliei, o Ligă a Campionilor (2012) şi Europa League (2013), toate cu Chelsea Londra, la care evoluat între 2004 şi 2015. El s-a transferat apoi la Arsenal, club cu care a câştigat o altă Cupă a Angliei, înainte de a agăţa mănuşile în cui, la finalul sezonului trecut, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel