EXCLUSIV  Fostul șef de la Rutieră, după achitare: Știam prea multe

lucian-dinita
lucian-dinita

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, a declarat astăzi, după achitare, pentru DCNews, că procesele l-au adus în situația în care plătește avocatul "pe caiet".

Fostul șef al Poliției Rutiere a fost achitat, în prima instanță, întru-un dosar în care procurorii îl acuză de primirea unui miel, a unui curcan și a cinci pești pentru a obține permisul suspendat 90 de zile, doar după 30 de zile. Lucian Diniță susține că aceast acest proces i-a distrus cariera și a ajuns în situația în cara abia mai poate plăti avocatul. "În primul rând, mi-a distrus cariera. M-a distrus financiar. (...) am spus-o în instanță, la nivelul meu să ajung să mă cobor la un miel, un curcan și la cinci pești pe care de fapt i-au pierdut pe drum? Cum poți să dovedeși că n-ai făcut ceva ce nici măcar nu ai gândit, domnule?  Eu nu am furat în viața mea. Mie nu mi-a dat nimeni nici un capăt de ață. (...) Am trăit din împrumuturi și din salarii: al meu și al nevestei mele. Acum, când vine un avocat spune, că numai "să citesc dosarul costă 1000 de euro". De unde să îi dai? (...) În ultimii patru ani plătesc din pensie 250 de euro banii jos. Și nu mai spun de credite. Când îți dă instanța termene pe data de 3 și pe data de 17, iar eu trăiesc din pensie care vine pe 14, eu de unde să dau bani la avocat? Mă crede cineva că am să dau bani la avocat pe caiet? Nu mă crede nimeni! În situația asta sunt acum" a declarat Lucian Diniță pentru DC News.

"Eu am plătit amendă"

Fostul șef al Poliției rutiere susține că toate i s-au tras de la anumite refuzuri și din cauza faptului că știa prea multe. "Din păcate știam prea multe. De circulație se lovește toată lumea, numai că la mine nu a ținut vrăjala asta, că de rezolvă ăla. Eu nu mi-am rezolvat familia! Eu am plătit amendă că a circulat nevasta mea fără rovinietă", a declarat Lucian Diniță. 

citeste si:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel