Foştii PDL-işti din PNL, şedinţă cu Vasile Blaga confirmată

Mihai Ciobanu / 16 iul 2018 / 14:08 Salveaza PDF Comentarii
Vasile Blaga
Descriere foto: Vasile Blaga

Senatorul liberal Viorel Badea a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, foştii democrat-liberali vor avea o şedinţă de consultări cu Vasile Blaga pentru a transmite un mesaj de unitate a partidului. 

"Este o şedinţă de consultări. Dl Vasile Blaga este unul din foştii lideri ai partidului, a fost şi copreşedinte al PNL. Vrem să dăm un semnal de unitate. Să nu uităm că mare parte dintre actualii primari ai PNL, de exemplu, sunt foşti primari ai PDL şi o asemenea consultare este necesară în condiţiile în care au apărut tot felul de ştiri care, din punctul meu de vedere, au încercat să dezbine Partidul Naţional Liberal. Această consultare este binevenită, ţinând de necesitatea unităţii în PNL. (...) Vom discuta cu colegii noştri care sunt problemele din organizaţiile lor şi cum ne organizăm mai bine pentru viitoarele alegeri europarlamentare", a declarat Badea, luni, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL, relatează Agerpres. 

El a susţinut că partea interesantă este că sunt liberali care spun pe surse şi nu oficial că Ludovic Orban ar trebui schimbat. 

"Poziţia noastră va fi una de unitate. Noi am ales un preşedinte al PNL acum un an, care din punctul nostru de vedere performează, este prezent, are mesaj, iar în acest moment eu consider că adevăratul nostru adversar este PSD, nicidecum colegii din PNL sau partidele din Opoziţie", a punctat senatorul liberal. 

Viorel Badea a arătat că şedinţa a fost convocată de Vasile Blaga "în calitate de prieten, dar şi de fost preşedinte al PNL". 

"În PNL foştii preşedinţi se bucură în continuare de un respect excepţional şi noi ţinem cont de discuţiile, consultările şi sfaturile pe care ni le dau", a afirmat el. Senatorul liberal consideră că orice fost preşedinte al PNL ar putea să se afle pe o listă la europarlamentare. Viorel Badea a precizat că, în ceea ce îl priveşte, nu îşi doreşte să fie pe această listă. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26