Fost jucător al CFR Cluj, ostatic în Arabia Saudită. "Sunt disperat"

sigla-cfr-cluj1
sigla-cfr-cluj1

Un fost jucător al echipei CFR Cluj a scris un mesaj disperat pe Twitter. Mirajul banilor din Arabia Saudită s-a transformat într-un coșmar pentru Rafael Bastos, care a evoluat la CFR Cluj între 2010 şi 2012, fiind considerat unul dintre cei mai spectaculoşi şi talentaţi jucători. 

În ianuarie 2013, a decis să părăsească România, transferându-se la Al Nassr, în Arabia Saudită. Urma să aibă un salariu de aproape 1 milion de dolari pe sezon. Brazilianul a ajuns să fie neplătit de mai multe luni, iar când a cerut explicaţii conducerii, a fost scos din lot. Bastos vrea să părăsească ţara, doar că Al Nassr nu vrea să îi acorde viza de ieşire din Arabia Saudită.

"În urmă cu un an jucam în Anglia împotriva lui Manchester United, ce meci! Respiram fotbal, eram fericit. Acum sunt acasă în Arabia Saudită, în Riad, unde m-am ataşat de un club pentru care m-am dedicat complet. Am marcat 11 goluri, am ajuns în finala cupei. Şi ce primesc în schimb? În prezent, sunt ostatic al clubului Al Nassr, care nu vrea să-mi acorde viza de ieşire. Soţia şi copiii plâng lângă mine, familia mea din Brazilia e disperată, nu mai ştiu ce să fac. Sper ca Dumnezeu să ne lumineze calea, doar el ne mai poate ajuta!", a scris Rafael Bartos, pe Twitter, scrie citynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel