Fost agent KGB, despre singurul lucru care l-ar putea OPRI pe Putin să atace Ucraina." Occidentul nu are curaj să se opună"

Fost agent KGB, despre singurul lucru care l-ar putea OPRI pe Putin să atace Ucraina." Occidentul nu are curaj să se opună" / Foto: Pixabay
Fost agent KGB, despre singurul lucru care l-ar putea OPRI pe Putin să atace Ucraina." Occidentul nu are curaj să se opună" / Foto: Pixabay

Un fost agent KGB a vorbit despre posibilitatea ca Rusia să atace Ucraina în viitorul apropiat.

Fostul agent rus Boris Karpichov, acum în vârstă de 62 de ani, a explicat care este posibilitatea ca Vladimir Putin să atace Ucraina în viitorul apropiat.  Acesta susține că este posibil ca Rusia să lanseze o invazie la scară largă în săptămâni, sau chiar zile, pentru a ocupa zonele abandonate de Rusia în timpul căderii Uniunii Sovietice.

Karpichkov a făcut o scurtă analiză a acțiunilor ruse, făcându-i lui Putin o descriere care ar trebui să îngrijoreze.

”Putin este imprevizibil, poate decide ceva fără a mai cere sfaturi, doar acționează.”, a spus acesta.

Fostul agent KGB a mai spus că decizia liderului rus ”e doar o chestiune de timp". Putin vrea să extindă Rusia cel puțin până la granițele fostei Uniuni Sovietice.”, spune Boris Karpichov.

Refugiat în Marea Britanie, fostul agent rus, care a avut misiuni în Letonia, în anii 1990, este neîncrezător că Vestul se va implica în conflict.

Ce l-ar putea opri pe Vladimir Putin să atace Ucraina

”Occidentul nu va interveni - Occidentul nu are curaj pentru a se opune lui Putin”, subliniază Karpichkov, care e de părere că atacul rus ar putea începe oricând, chiar și astăzi. „Dar acest lucru este greu de prevăzut - s-ar putea întâmpla astăzi sau s-ar putea întâmpla peste două luni”.

Karpichkov este de părere că o singură măsură l-ar putea opri pe liderul rus să treacă la fapte: înghețarea completă tuturor activelor sale și ale oligarhilor din jurul său. Citește continuarea pe RADIO DC NEWS.

”Rusia Unită” cere autorităților de la Kremlin să furnizeze armament separatiștilor din Donbas: Nu putem lăsa oamenii la mila regimului de la Kiev

 

Șeful fracțiunii "Rusia Unită" din Duma de Stat, Vladimir Vasiliev, a declarat că partidul a inițiat un apel la conducerea statului cu o cerere de a începe livrările de produse militare către republicile autoproclamate din sud-estul Ucrainei, transmite Interfax.

”Ne-am consultat pe această temă și am ajuns la înțelegerea că nu putem lăsa oamenii la mila regimului de la Kiev. În acest sens, facem apel la conducerea țării noastre să acorde asistență republicilor Lugansk și Donețk sub formă de provizii de produse militare necesare pentru a descuraja agresiunea, precum și pentru a lua toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța cetățenilor.”, a declarat Vasilyev la postul de televiziune Rossiya 24. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel